Възможно ли е?

Възможно ли е?
Здравейте! Преди няколко дни прочетох разни статии за прераждания и спомени от минали животи. Беше ми много любопитно и исках да разбера дали аз имам някакви спомени и се разтърсих за начини. Прочетох доста и някъде срещнах, че е възможно да познаваме близък човек от преди. Та бях се съсредоточила и се връщах назад из спомените ми.

По едно време изникна един спомен не съм сигурна дали беше от сън, но го помнех отлично. Беше как вървя с майка ми и двете бяхме на една възраст, личеше, че сме приятелки и си говорехме. Аз май знаех съдбата й, та аз знаех за мен, а тя още не бе срещнала баща ми. Не знам дали се побърквам, но това не ми дава мира в близките дни. Досега не ми се е случвало нещо такова и нямам никакви срещи с паранормално и т. н. Объркана съм. Моля помогнете ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
05.01.2016 17:10
Това най-вероятно е спомен от минал живот, както се казва в миналия коментар, близките ни се прераждат заедно с нас. Най-вероятно в миналия си живот си била приятелка с майка си - в това няма нищо лошо. Може би трябва да прочетеш повече за прераждането, ако си наистина заинтересована, чети специализирани книги по въпроса.
2
0
Поздравления!
Поздравления!
03.01.2016 13:45
При преражданията близките ти хора идват с теб, тоест в този живот майка ти ти е майка, а в следващия може ти да си й майка. Ролите се променят, в зависимост от това какви уроци трябва да получиш. Ако ти е интересно може да пробваш регресивна хипноза с приятелка - прочети в интернет за нея. Това, че ти е позволено да си спомниш е прекрасно! Означава, че израстваш в духовното си развитие. И не забравяй никога, ама никога, че няма нищо случайно!
10
15
Аман от луди
Аман от луди
02.01.2016 23:28
Отиди на психиатър
2
16
"нормамен"
08.04.2016 17:25
Ти върви....на майната си
0
0