Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Възможно ли е да е толкова обсебена

Възможно ли е да е толкова обсебена

Възможно ли е да е толкова обсебена
Здравейте! Искам да споделя един проблем. Познавам се с едно момиче отдавна и може да се каже, че ми е най-добра приятелка. Честно казано е добра приятелка, винаги ме разбира, постоянно се забавляваме заедно, но има един дразнещ факт за нея - тя е обсебена от Майкъл Джексън!

Постоянно говори за него, слуша песните му, казва, че той я е научил на всичко, че си говорела с него и дори нейният фейсбук профил е пълен с десетки негови снимки и тук-таме някоя нейна. Не казвам, че е лошо да харесваш някоя известна личност, но не до толкова, че да си се побъркал по него!

Честно казано не съм я виждала месец, месец и половина откакто замина на село и незнам дали още е такава, но все пак понякога ми се ще да я убия (шегувам се). . Моля ви помогнете ми. Не искам вече вместо да си говорим и да се забавляваме, да я виждам как е забила нос в телефона си, гледайки негови снимки! Помощщ.

П. П. Криси, ако четеш това, съжелявам но е така. [
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
.........
.........
18.08.2014 14:11
Не е толкова сложно.Преди време аз бях на мястото на приятелката ти или подобно,а моята приятелка беше на твое място.Ти мислиш,че проблема е в обсебването,а дали истинският проблем не е че приятелката ти вероятно е самотна,дори в твоята компания...Замисли се дори вманиачените и влюбени жени намират време за приятелките си,както и общи теми тоест проблема за мен не е в идола й.Може би двете вече нямате толкова общи неща,може би сте се отдалечили заради живота който водите и заради различните интереси...Не мога да твърдя,че е същото и при вас,но при мен докато моята приятелка си мислеше,че причината за нашите проблеми са моите интереси или мъже или дори,че нарочно се държа по-определен начин който на нея не й харесваше.През това време аз си мислех как не ме разбира,как нямаме нищо общо вече и как макар и да я обичах трябва да си намеря друга приятелка с която да си пасвам повече.Естествено още си държа на въпросната моя приятелка,даже изпитвам вина,че спрях да се виждам с нея,но знам,че направих правилното решение.Защото понякога когато две приятелки се чувстват зле заедно по-добре да се разделят.От това което пишеш разбирам,че не само приятелката ти не харесва някои неща у теб и се опитва ги промени,но и ти също не харесваш някои неща в нея и се опитваш да ги промениш.Това,че и двете не се харесвате каквито сте и се опитвате да се промените една друга какво ти говори...
Пак казвам при вас може да е друга ситуацията,ти ще разбереш.Но се сещам за нещо което може да помогне-намери на твоята приятелка хора с общи интереси с които да обсъжда Майкъл,за да може с теб да говори на други теми,освен това ако ти я запознаеш с други негови фенове тя ще гледа на теб с други очи,може даже да реши,че я разбираш и да се оправят нещата между вас.Колкото до теб хубаво е и ти да си намериш друга приятелка с която да обсъждаш нещата които не можеш с твоята.Все пак няма смисъл да искаш неща от твоята приятелка които тя не може да даде.Ако и двете имате отделен живот една от друга с други приятели напрежението между вас може да намалее и да се подобрят нещата...Успех!
2
0
Tara
Tara
17.08.2014 22:42
Ти сериозно ли? Майкъл Джексън...и аз бях обсебена от него но преди 10 год. Все пак човека е мъртъв. Все още го харесвам но с времето манията ми изчезна. Ако под Майкъл нямаш предвид да е обсебена от друг и това е само псевдоним ще и мине изтърпи я. Ще се влюби в някой реален пич и ще почнеш да гледаш неговите снимки и да ти говори само за него ;)
0
1
Алекс
Алекс
17.08.2014 12:17
Мога да ти кажа от личен опит, че ако наистина харесваш някого, няма как да ти мине ей така. Хората, които не са имали идоли никога, няма как да разберат това, което изпитва приятелката ти. Не я притискай, когато му е времето тя ще се откаже да му бъде фенка, но много повече би се разсърдила ако хората, на които разчита най-много, непрекъснато я съдят за това. Постави се на нейно място, и на теб няма да ти е приятно, ако всички около теб се дразнят, че харесваш еди си кого.
1
1
Nikolina
Nikolina
16.08.2014 10:28
Според мен трябва да я оставиш, все пак решението си е нейно. Щом харесва даден човек, значи явно има защо. Ако се държиш с нея така сякаш се дразниш от всичко, което казва за Майкъл Джексън, може да ти се разсърди и да я загубиш като приятелка. По-добре я приеми такава, каквато е! :)
3
0
pesho
pesho
15.08.2014 15:44
Поговори с нея.
1
4