Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Често го сънувам...

Често го сънувам...

Често го сънувам...
Тази вечер сънувах момче, към което имам чувства, отдавна не съм се чувала с него и чувствата ми бяха отмалели. Но последно време често го сънувам. Последния път когато стана така той ми се обади. Но сега не знам.

Та сънят ми беше, че аз отивам към тях и искам да го изненадам, без той да знае. Стигнах до блока му, входа му всичко беше същото. Качих се по асансьора и започна бавно да се качва. Сърцето ми биеше лудо, беше бая късно вечерта и се притеснявах, как ще реагира.

Стигнах до етажа и вратата се отвори. Тогава видях супер много момичета, които си тръгват (приятелки) явно е имало купон. Аз се сепнах, все пак отдавна не го бях виждала и не очаквах да улучкам толкова неподходящ момент.

Момичетата ми казаха, че доста съм закъсняла. Тогава той ме видя и се стъписа, имаше супер голям интерес в очите ми. Когато видя, че се натъжавам тръгна да си пробива път към мен да ме покани у тях, аз много се развълнувах и се събудих.

Друг сън, който пак що горе наскоро сънувах беше, че съм на морето на плажа, той и още 2ма приятели си тръгват и ме оставят сама. Аз гледах след тях неподвижна, а те се отдалечаваха.

Изведнъж, въпросното момче се обърна и ме гледаше и ми се усмихваше, сякаш не искаше всичко така да приключи и се върна при мен и почнахме да се прегръщаме и въргаляме в пясъка.

А онзи ден пак го сънувах и беше малко странно. Помня само, че сме в някакъв апартамент и аз ще си тръгвам. Той беше седнал на един стол и минавайки покрай него, той ме дръпна към себе си и ми каза да не си ходя. Аз го погледнах и му казах, че го обичам :x:. Той ми каза, че знае и че има нужда от мен.

Какво означава това, аз и той си имаме така да кажа половинки. Отделно като се чухме последния път ми каза, че ще ми се обади тези дни и не го направи. Доста дълъг период не го сънувах, но последно време пак.

Дали това е знак, че той иска да се свържи с мен, какво мислите. Имах преди няколко месеца подобен случай като този и разбрах, че ме е търсил, но телефонът ми не работеше. Сега всичко работи, дали си пращаме сигнали или какво, помогнете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Ivetoo
Ivetoo
05.07.2012 23:08
Може би просто не си го преодоляла, и това е желанието ти...
2
0
Анонимно
Анонимно
24.06.2012 18:43
Аз пък постоянно сънувам момчето което преди месец ме заряза.Сънувам как се целуваме и т.н,какво ли може да значи това?
0
0
Ив
Ив
31.05.2012 00:02
Обадих му се и нищо... само дето малко се разочаровах от него... дори нз защо...
0
0
Ivetoo
Ivetoo
30.05.2012 14:02
Понякога, съдбата ни среша по- рано с хората с които имаме бъдеще. След 6 г едва сега започнахме да се забелязваме... явно тогава не е бил момента, свържи се нищо не губиш, мисля, че когато го видиш ще се успокоиш независимо дали ще се получат нещата или не...
0
0
Morena
Morena
30.05.2012 13:59
И аз сънувам един мой колега вече трета година. Не сме се виждали от години, не знам защо го сънувам, въпреки, че не искам се случва точно обратното. Иска ми се да спре веднъж завинаги. Четох разни книги, в които пишеше, че трябва да се свържем с човека, който сънуваме, т.е не е никакво внушение или случайност... но аз не искам, въпреки че имам възможност, не виждам никакъв смисъл защо трябва да го правя. Ако например е трябвало да сме заедно щеше да се случи още в самото начало, не знам, така мисля аз.
0
0