Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Често сънувам море

Често сънувам море

Често сънувам море
Казват, че повтарящите се сънища имат скрит мотив. Бях споделила с Вас за сънищата ми, в които скачам, почти летя и се оказахте прави, че това е признак за целене твърде високо.

Бих се радвала да ми подскажете и сега на какво са и твърде честите сънища, в които ми се присънва морето. Да, аз го обичам много и от доста време насам го сънувам.

Бяха се позагубили сънищата с него, но напоследък пак съм започнала да го сънувам често. Във всеки сън е различно: ту е бурно, ту тихо, ту синьо, ту мръсно. Очаквам Вашите предположения, благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
arnaudova
arnaudova
17.11.2011 10:54
Мразя да сънувам море! След това стават лоши неща, особенно като има големи вълни. Веднъж сънувах, че го гледам от небето, а долу от града ми имаше само две малки островчета. Всичко друго беше потънало.
0
0
ивелина
ивелина
14.11.2011 17:05
Давиш ли се насън в море, чакат те нещастия. Пътуваш ли по тихо и гладко море, ще ти потръгне в личния живот, а ако е развълнувано, ще срещнеш затруднения и препятствия в работата и семейството си. Видиш ли насън някой друг, че е моряк, значи се доверяваш на авантюрист, на несигурен човек.

Падаш ли или потъваш в морето, ще те сполетят беди и неприятности. Видиш ли в съня си спокойно море, значи че животът ти ще е спокоен и осигурен. Къпеш ли се насън в море, ще се опитваш да промениш съдбата си. Ако сънуваш лятно море, ще имаш разнообразен и интересен живот, а зимно море предсказва скука и еднообразие.

Сънуваш ли се като моряк, предстоят ти изненадващи събития, житейски обрати. Видиш ли в съня си бурно море, предстоят ти промени и сътресения.
0
0