Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам много често бившия

Сънувам много често бившия

Сънувам много често бившия
От една година сме разделени и от тогава много често го сънувам. Имам все още някакви чувства, но не като преди. Та искам да ви споделя сънищата си.

Малко след като се разделихме сънувах, че е легнал на краката ми и плаче, защото съм била прекалено добра за него.

После 4-5 месеца след като се разделихме сънувах, че идва в нас, лежим, говорим си уж да се оправяме и все някой се намираше да влезе в стаята.

Не ни оставяха сами и той накрая се ядоса, взе си цигарите и замина без да усетя как. След един месец сънувам, че отново сме в нас, но в другата стая семейството ми празнуват нещо и отново влизаха в стаята и той стана и ми вика:Виж, така няма да стане, аз се отказвам и замина.

По Нова година разбрах, че има приятелка и се опитах да затъпя мислите, но почнах работа на най-главната улица в града ни и те постоянно минават.

И скоро на 2-3 пъти сънувам, че идва и почва да ме прегръща и целува, и аз се дърпам, а той започва да ме уверява, че вече не е с нея.

Това са повтарящите сънища, а иначе съм го сънувала как ли не. И най-странното е, че до ден днешен аз не разбрах защо сме се разделили, а той дава вид на човек, който не е бил влюбен в мен.

И затова се чудя, какво ли значат всичките тия сънища. Ако някой знае, да ми каже. Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
нася
нася
17.09.2010 08:13
здравеите моми4ета ас са6то мн 4есто санувам бив6ич си,бчхме заедно близо 5 години и сме разделени ве4е 4 месеца но не сам спрчла да го санувам в сани6тата ми доста 4есто сме заедно все едно не сме се разделели и ли толку 6то сме се сабрали отново,тои сега си има друга причтелка и тази др е маита наи-добра причтелка,аз нчмам контакти с него и не намирам при4ина 4е ми се явява по4ти всяка ве4ер в сани6тата-СПОР4ЕД ВАС ЗА6ТО ПРОДАЛЖАВАТ САНИЩАТА МИ С НЕГО ДО ДЕН ДНЕ6ЕН...ДАИТЕ МИ САВЕТ....
0
0
лили
лили
27.08.2010 20:53
Мила трябва да си силна. Ти много ми напомняш на мен само, че аз бях така преди 5 год. И знаеш ли, ние както вървяхме и аз му казах, край не мога повече така. И тръгнах по другата улица. А той продължи напред. На 1 седмица го видях с друга. Беше ми тежко, след още 1 седмица пак с друга. Искаше да пробва пак при мен. Аз го отпратих и му казах да не ме търси вече и той започна ще ми счупи зъбите. Аз му казах, ако има излишни пари за нови зъби, че те моите все ме болят, че мен никой няма да ме вземе защото съм лоша такава и т.н. А сега какво стана ? Аз се омъжих, имам добър съпруг, който ме харесва такава каквато съм и добра и лоша, а той какво направи за тези 5 год. Само ходи и се интерисува как съм, разказва насам натам, че съм му бивша, а не му говоря. Оплаква се, че съм се омъжила, а не е трябвало. И все с нови жени. Една не можа да го изтърпи както аз. А аз също имам един аборт от него и то защо го направих, не защото не исках детето, а защото той ме удари и си казах, че няма смисъл да съм с такъв човек. Не го търси, остави го. Той сам ще ти дойде на крака. Но дотогава, бъди силна. Успех.
0
0
Д....
Д....
03.07.2010 17:29
Исках да кажа, че се чувства гузно според мен.
0
1
Аз
Аз
02.07.2010 16:00
Какво означава: Чувства той ?
0
0
Добрина
Добрина
01.07.2010 11:06
Чувства, той.
0
0
Добрина
Добрина
30.06.2010 22:39
След като така е станало, значи така е трябвало да стане, но никой не може да те съди. Наистина сигурно се чувстваш гузно. Това е моето мнение.
0
0
ами
ами
30.06.2010 14:51
Много малко сме, от 5 месеца, но има нещо много важно, което преживяхме и аз сега като се замисля, може тоа да е била причината да се разделим. Направих аборт. Една година мина, а аз няма да си го простя цял живот. Не ме съдете, просто искам да чуя мненията ви. Благодаря.
0
0
Добрина
Добрина
29.06.2010 13:20
Щом чувстваш, че това е правилно, няма значение какво ти казват другите. Иначе, какво вижда в едно дете? Самочувствие. Това е тъпа мъжка логика. Като е на 30 и като повечето на тази възраст се задомяват и търсят вече сериозни приятелки, излиза с много по-малка, за да се чувства по-млад, нещо като бунтарство против общоприетите виждания, че на тази възраст трябва да се ориентираш към създаване ва семейство. Предполагам, че те отбягва, защото му е гузно. Колко време бяхте заедно ?
0
0