Дали съм Индиго

Дали съм Индиго
Здравейте. От известно време се колебая дали да споделя своята история, но реших да го направя, за да ми дадете съвет, или поне да изразите мнение по въпроса.

Когато бях много малка, може би на около 10 години, започнах всяка нощ да сънувам точно какво ще ми се случи на другия ден. Сънувах всичко в детайли и то действително се случваше, с изумителна точност.

Бях много уплашена и се помолих на Господ да спре да ми праща такива сънища, защото всичко това ми се струваше много странно и неясно, бях все още дете и не исках да знам какво ще стане за в бъдеще, просто исках да живея живота си. Сънищата престанаха веднага след молитвата.

Години по-късно отново започнах да сънувам пророчески сънища, но по-рядко. За сметка на това открих, че интуицията у мен е много силно развита - докато говоря с някого виждам откъси от живота му и усещам как се чувства в момента или как се е чувствал в дадената ситуация.

Винаги съм била много странно дете - много високо интелигентно, дружащо само с по-възрастните. Много пъти ми се е случвало непознати да ми споделят историите си.
Какво според вас означава всичко това ?

Твърдо смятам, че нямам някаква по-специална дарба, не мога да кажа, че вярвам и в такива неща, но и това, което се случва е много странно. Интуицията ми никога не ме лъже, задавам въпроса си и получавам отговора почти веднага.

Това с картините, които сякаш се изнизват в главата ми, също ми се вижда много особено. Оказва се, че усещам точно какво чувства човека до мен, без значение познат или не. Какво мислите ? Познати ми казват, че съм дете-индиго, аз не зная.

Благодаря Ви за отделеното време и внимание. Поздрави. Весели празници.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
unspoken
unspoken
25.04.2011 21:41
Благодаря ти за отделеното време, Кали. Пиша тук с надеждата да прочета мненията на тези от вас, които са минали по този път, аз тепърва тръгвам по него, какъвто и да е той. Знаете ли, по едно време мислех, че си втълпявам, после, че съм луда. Сега съм се оставила във ваши ръце да определите какво всъщност съм. И дали може да се говори за някакви способности в моя случай, както и от какво са породени те.
0
0
кали
кали
25.04.2011 19:05
Здравей.
Не знам дали си дете индиго, но смятам, че имаш много развита и сензитивна интуиция, усещаш и предчувстваш събития и емоции, неприсъщи на много хора. И аз като теб, имам подобни усещания, особено като разговарям с някого, знам как се чувства, как е настроен спрямо мен и какво си мисли, сякаш докато говорим преминават в главата ми неизказани думи, които събеседникът ми си мисли. Наистина ми е много странно, също като си помисля за нещо и то става както и за човек веднага се срещаме, при мен не е никаква дарба, а по-скоро силна интуиция, но при теб може и да е. Ако е така, с времето ще се развие и ти самата ще го разбереш, но не се плаши, а по-скоро обратното, трябва да се радваш, че имаш възможността да бъдеш по-сензитивна от останали те. Желая ти всичко най-добро.
0
0
Joanne
Joanne
25.04.2011 16:59
Между другото, за да бъда още по-точна, току-що питах майка ми дали и като съвсем невръстно дете съм проявявала някаква дарба и се оказа, че на 3-4 годинки съм предсказвала различни събития преди да се случат, но тогава никой не обръщал внимание. Реших, че това е важна подробност, за да добиете по-ясна представа и да изкажете мнението си дали имам дарба или не и каква е тя.
0
0