Дали съм Индиго

Дали съм Индиго
Здравейте. От известно време се колебая дали да споделя своята история, но реших да го направя, за да ми дадете съвет, или поне да изразите мнение по въпроса.

Когато бях много малка, може би на около 10 години, започнах всяка нощ да сънувам точно какво ще ми се случи на другия ден. Сънувах всичко в детайли и то действително се случваше, с изумителна точност.

Бях много уплашена и се помолих на Господ да спре да ми праща такива сънища, защото всичко това ми се струваше много странно и неясно, бях все още дете и не исках да знам какво ще стане за в бъдеще, просто исках да живея живота си. Сънищата престанаха веднага след молитвата.

Години по-късно отново започнах да сънувам пророчески сънища, но по-рядко. За сметка на това открих, че интуицията у мен е много силно развита - докато говоря с някого виждам откъси от живота му и усещам как се чувства в момента или как се е чувствал в дадената ситуация.

Винаги съм била много странно дете - много високо интелигентно, дружащо само с по-възрастните. Много пъти ми се е случвало непознати да ми споделят историите си.
Какво според вас означава всичко това ?

Твърдо смятам, че нямам някаква по-специална дарба, не мога да кажа, че вярвам и в такива неща, но и това, което се случва е много странно. Интуицията ми никога не ме лъже, задавам въпроса си и получавам отговора почти веднага.

Това с картините, които сякаш се изнизват в главата ми, също ми се вижда много особено. Оказва се, че усещам точно какво чувства човека до мен, без значение познат или не. Какво мислите ? Познати ми казват, че съм дете-индиго, аз не зная.

Благодаря Ви за отделеното време и внимание. Поздрави. Весели празници.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
нико
нико
08.05.2016 20:32
Незнам дали има индиго или не но има такива хора че като разговаряш или седиш до тях и вече знаят за теб пък ка моли да проведеш разговор и вече знае за какво мислиш и като говориш за нещо пък целиш друго с разговора .......същите хора и сънуват това което ги касае за важни хора от живота им ....също така са силно вярващи но не по-общо приета религия а в такава която я няма в книгите ........мисля че бях ясен АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ знам че има които ще разберат какво точно съм написал.......
3
0
:?
:?
07.03.2016 01:31
Деница ... Как ти е профилната снимка във фейсбук ... Защото имам много въпроси ... И прекалено много странни неще ,случващи се в последните 3 години
0
0
Кристал
Кристал
22.10.2015 14:09
Аз съм Дете кристал със Диамантена аура и съм като теб само че виждам аури и помня неща от преди да се родя.И ще ти кажа едно ако си роден/а след 2000 си кристал ако си през 1980+си индиго ако ди след 2010 си небесно дете късмет :)
0
0
Denica
Denica
27.11.2015 23:41
molq svarjete se s men
0
0
Denica
Denica
27.11.2015 23:39
Zdraveite...molq da se svarjete s men denica andonova mi e facebook mi e meila .mnogo molq blagodarq
1
0
здрасти
здрасти
15.03.2014 11:09
аз също сънувам сънища който се сбъдват ако искаш ме намериш по скайп тина-балкова но на английски с малки букви
0
0
maria
maria
30.03.2013 10:31
и на мен ми се случвали странни неща ако искаш ме намери по скайп всичко.е.лъжа само че, на англииски :)
0
0
Hi
Hi
25.05.2011 21:21
Здравей. Случайно попадам на статията ти тъй като съм доста заинтересована от такива дарби и от прочитането на твоите преживявания смятам, че ти наистина притежаваш нещо специално. А относно индиго, те имат освен подобна дарба на твоята, а и да виждат аурата на човек. Бих ти препоръчала да гледаш Горещо, където гост беше именно дете Индиго, като момичето вече си е голяма жена и беше доста интересно и може би ти сама за себе си ще разбереш дали притежваш и усещаш същото, което тя описва за децата Индиго. А, ако наистина имаш такава дарба, моят съвет е да я използваш като помагаш на хората, защото само мисълта, че притежваш такъв дар, трябва да те накара да се замислиш, че може би си дошла с мисия на този свят. Искрено ти желая много успех.
0
0
unspoken
unspoken
24.05.2011 11:16
Не мога да кажа, че тук сме се събрали деца, защото с някои от хората, които са коментирали тук, си чатим и съвсем не са деца, доста са попреминали и детската, и юношеската възраст.
Колкото до последното мнение - не разбрах какво точно искате да кажете. В крайна сметка за Вас индиго ли съм, или не ? Разказахте Ваши преживявания, които за Вас са чисти случайности.
0
0
л
л
06.05.2011 17:33
Здрасти. И на мен ми се случват такива неща, ако искаш може да се запознаем, скайпът ми е: djesika_772.
0
0