Дали съм Индиго

Дали съм Индиго
Здравейте. От известно време се колебая дали да споделя своята история, но реших да го направя, за да ми дадете съвет, или поне да изразите мнение по въпроса.

Когато бях много малка, може би на около 10 години, започнах всяка нощ да сънувам точно какво ще ми се случи на другия ден. Сънувах всичко в детайли и то действително се случваше, с изумителна точност.

Бях много уплашена и се помолих на Господ да спре да ми праща такива сънища, защото всичко това ми се струваше много странно и неясно, бях все още дете и не исках да знам какво ще стане за в бъдеще, просто исках да живея живота си. Сънищата престанаха веднага след молитвата.

Години по-късно отново започнах да сънувам пророчески сънища, но по-рядко. За сметка на това открих, че интуицията у мен е много силно развита - докато говоря с някого виждам откъси от живота му и усещам как се чувства в момента или как се е чувствал в дадената ситуация.

Винаги съм била много странно дете - много високо интелигентно, дружащо само с по-възрастните. Много пъти ми се е случвало непознати да ми споделят историите си.
Какво според вас означава всичко това ?

Твърдо смятам, че нямам някаква по-специална дарба, не мога да кажа, че вярвам и в такива неща, но и това, което се случва е много странно. Интуицията ми никога не ме лъже, задавам въпроса си и получавам отговора почти веднага.

Това с картините, които сякаш се изнизват в главата ми, също ми се вижда много особено. Оказва се, че усещам точно какво чувства човека до мен, без значение познат или не. Какво мислите ? Познати ми казват, че съм дете-индиго, аз не зная.

Благодаря Ви за отделеното време и внимание. Поздрави. Весели празници.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Поли
Поли
04.05.2011 14:23
Здравей.
Аз също имам подчертана интуиция, на която пътите, в които не съм й се доверявала са свеждали до провал и съответно грешки. По никакъв начин не бих могла да се похваля, че е с размера на твоята, както разбирам, но би ми било много приятно и интересно да обменим макар и кратък разговор с теб доверявайки се в момента на собствената ми интуиция. ( Стига прекалено да не те ангажирам и натоварвам с предложението си ).

Skype name: poliadimitrova

Предварително ти благодаря.
0
0
unspoken
unspoken
03.05.2011 19:03
Ами всъщност аз съм родена през 1994 година.
0
0
Вики
Вики
03.05.2011 14:47
Децата индиго биват деца родени след 94.Според мен имаш дарба - да, за която трявва да се радваш, ти си специална.
0
0
unspoken
unspoken
28.04.2011 08:43
Да, много ще се радвам.
0
0
Ели Граменова
Ok, пиши ми на скайп: eli_rock.
0
0
Ели Граменова
Ами да смятам, че по - скоро си емпат, а и това няма нищо общо с психологията. Такава дарба дава възможност и да виждаш бъдещи събития. Това, което си описал в историята си напълно съвпада с емпатията. Но аз не съм специалист, просто изказвам мнение. Ако искаш, можем да проведем един малък и прост експеримент.
0
0
unspoken
unspoken
27.04.2011 18:53
Мелина, от това, което чета стигам до заключението, че според теб аз не съм индиго, а по-скоро силно развит психолог, просто с по-висока степен на емпатия, така ли ?
0
0
Ели Граменова
Емпатията или съчувствието е способността на човек да съпреживява емоциите, чувствата и мислите на другите. Степента на емпатия е строго индивидуална, като съществуват и различни видове емпатия според начина, по който другият индивид е разбран — когнитивна, емоционална, интелектуална. Емпатията стои в основата на градивното социално общуване и води до формирането на алтруистично поведение.

В по-високите степени на емпатия човек се ангажира с чувствата, емоциите, дори тревогите на друг човек, дори и да нямат близък контакт, например чрез телефона, снимка или интернет.
0
0