Май съм индиго.....

Май съм индиго.....
Не знам колко от вас са чували за новите поколения, раждащи се на Земята, наречени "индиго". От малка имам някаква неопределена силна връзка с всичко около мен и усещам разни неща. Винаги съм се вписвала трудно, където и да е и съм се чувствала недоразбрана от останалите. Както и по - развита.

Когато станах по-голяма започнах да "виждам" в душите на хората светлина. Просто нещо в телата им свети. Често сънувам неща, които в последствие се случват.

Реших да потърся отговор на случващото се в мен и попаднах на информация за децата индиго. Наистина огромна част от характеристиките отговарят на моята личност и започвам да мисля, че наистина съм такава.

Единствения ми проблем е, че нашите изобщо не обръщат внимание на това. И не реагират по никакъв начин. На майка ми сякаш изобщо не и пука.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
maria
maria
27.10.2016 16:09
Няма нищо лошо в това да си индиго! Напротив това е отговорност която ни е възложена от Бога. Индиго хората са ангели пуснати,на земята да помогнат на хората..
0
0
elica
elica
18.08.2011 16:54
Ивеве, моля те, намери ме по някакъв начин, пиши ми, искам да си пиша с теб.
0
0
Margarita
Margarita
03.07.2011 01:10
@Та ако може би беше малко по-информирана щеше да знаеш, че това са неща, които се случват наистина и на тези хора (въпреки че са много по-напред от останалите) им е много трудно да се интегрират в едно зациклило и затъпяло общество. Именно липсата на информация и самоопределянето на всеки срещнат като интелектуалец ни е довело до тук. На всички им е много по-лесно да кажат "виж го тоя тъпак" само защото се интересува от нещо повече, от новия бюст на Галена или невероятния хит на Преслава. Да, трудно е в един такъв свят движен от материалното, когато има толкова много красота заобикаляща ни.
1
0
Indigo
Indigo
28.06.2011 21:03
Виж "Та". Не мисля, че нещата тук опират до трудно вписване, нито мисля също така че съм тъпа. Особено второто! Тук става въпрос за едно по-дълбоко усещане за нещата. Мисля, че просто ти не можеш да проумееш някои неща.
2
0
Та
Та
20.06.2011 21:45
Хайде стига вече с тез деца индиго! Когато някое дете е по - тъпо и се вписва трудно(а почти всяко дете се вписва трудно), си намира оправдание, че е индиго! Ами ако не ги бяха измислили тея цветови деца, нямаше да си има оправдание за тъпащината.
0
3
Indigo
Indigo
16.05.2011 19:21
Благодарна съм за съветите ви. Особено на теб Ивеве. Наистина ще съм ти десеторно по-благодарна, ако можем да говорим за това, защото никой покрай мен не го интересуват такива неща и понякога се чувствам наистина много самотна и различна.
0
0
Ивеве
Ивеве
15.05.2011 18:47
Не очаквай табелка "ти си индиго" да падне и да те удари по главата както си вървиш. Няма кой да ти каже, ти сама можеш и ще го усетиш, ако си. Аз далеч не съм най-компетентния човек в тази област, но съм чела доста книжки на тая тема. Съветвам те и ти да направиш същото - поинтересувай се, радвай се на сбъднатите сънища и се опитвай да тълкуваш случващото се. Съдейки по начина ти на изказ и това, че те интересува дали се обръща внимание на това, че усещаш странни неща, е по-вероятно да си кристална личност. Това е нещо като децата Индиго, само че при тези деца е характерно да са по-чувствителни, а пък Индигото са агресивни и властолюбиви по природа. Сама можеш да прецениш дали си. Индиго децата се появяват за пръв път през 1970, ако не ме лъже паметта, а пък кристалните - 1995. Ако искаш бих се радвала да си поговорим, или попишем, не знам доколко мога да ти помогна, но бих искала да опитам.
1
0
Светли
Светли
05.11.2015 17:26
Да първите индиго деца се раждат 1970г.и аз съм едно от тях,но не всички са властни и агресивни,зависи от мисията им или на коя страна са избрали да бъдат.....☺
0
0
Александра
Александра
15.05.2011 14:25
Моята майка чете една книга за такива деца и ми каза, че е възможно да съм такова дете. Основните симптоми ги имам. Наистина трудно се вписвам, всички около мен ми се струват някак си странни, трудно намирам хора, с които да се чувствам добре. Имам и някаква връзка с природата. Виждам, чувам разни неща. Най - добре се чувствам близо до морето. Но пък постоянно се чувствам самотна, толкова далечна от другите. И се надявам като порасна да стана достатъчно мъдра, за да не ми правят впечатление тези неща.
1
0