Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Дали е предсказание?

Дали е предсказание?

Дали е предсказание?
Казват, че на Йорданов ден се отварят небесата и аз много исках да видя дали е истина. Гледах към небето и пред мен се оформи картина от облаци-

млада жена бременна стои пред мъж. В мисълта ми, че е служителя на подземното царство. Той я прегърна и я издигна над главата си. В следващия момент я видях да държи бебе в ръцете си, пак пред него. Настрани от тях беше Господ и наблюдаваше.

В следващ момент мъжът беше коленичил пред Бог и го увещаваше нещо. Показа му жената и бебето. Как да разбирам това. Картините се задържаха достатъчно дълго и както ги описвам, така се придвижваха целите, без отделни пъзели. След това изчезнаха. Дали показват нещо?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ивелина
Ивелина
07.01.2015 22:01
А аз докато гледах всичко беше бяло буквално и само където е луната беше огромна черна дупка. Зад дупката имаше една пътека, която разделяше небето на 2 части. Красиво беше, но не знам какво ще рече това. Реших да си пожелая нещо като вярвах, че наистина е отворено небето...
3
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
08.01.2015 18:41
Да приемем,че е приличало на твоя път в бъдеще.
0
0
Барни
Барни
07.01.2015 21:14
Мхм,добре,че написа тази тема.
Сега се сетих,че днес докато си седях и случайно погледнах към прозореца видях един облак,който много ми приличаше на перфектен диск във вертикално положение.

Все едно там има извънземен кораб,който е заобиколен от облаци.
Ама под перфектен имам предвид наистина перфектен вертикален диск.
1
2
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
08.01.2015 18:40
Как разбра,че е диск,след като е бил перпендикулярен.По полумесеца ли?
0
0