Отчаян съм

Отчаян съм
Не знам какво става с мене, винаги мисля негативно. Животът ми в момента е много объркан. Чувствам се много самотен

Като си лягам, не знам защо, но винаги си мисля все за лоши работи, почти всяка вечер сънувам кошмари и се събуждам крещейки.

В сънищата съм все сам, бягайки винаги от нещо. Преследват ме постоянно и се опитват да ме убият и все такива работи. Отчаян съм. Какво да правя ?

Дали за това, че баща ми почина преди 2 год. Мисля, че от тогава винаги съм така, а това е много време. Какво да правя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Nia
Nia
07.05.2011 00:05
Здравей.

Много съжелявам за татко ти, и аз изгубих моя преди две години и те разбирам. Аа за самотата, пожелавам ти от сърце да намериш момиче, което да те обича истински и да изтрие кошмарите и самотата ти.
Само имай вяра и силата да не се предаваш.
0
0
Ели Граменова
Наличието на кошмари е в пряка зависимст със страха от загубата на нещо земно. Когато човек се освободи от страха и чувството за собственост, изчезват и кошмарите. Тази тема вече е разглеждана, посочена е и една от техниките. Само пълната убеденост в безсмъртието на духа и неговата неуязвимост от огън, вода или оръжие може да премахне страха и неговото художествено превъплъщение в сънища. Когато човек успее да пренесе безстрашието от дневния си живот в нощния, това означава, че е направил първата стъпка към овладяването на себе си, или в борбата със Сатаната, който, както и Бог, е вътре в нас и не е нужно да го търсим на седмото небе. Няма да е грешка и ако се каже, че всеки кошмарен сън е отражение на борбата със Сатаната.
0
0