Отчаяна съм вече

Отчаяна съм вече
Здраваейте. Казвам се Цветелина и съм на 23 години. Имам връзка с едно момче, почти 2 години. Аз съм ви разказвала един мой такъв сън, но вече мисля, че ще се побъркам.

Всеки ден сънувам гаджето ми с друга. Снощи сънувах, че на едно момиче тяхните бяха починали. Аз я познавам, ама не лично да съм се запознавала, ами виждала съм я. Тя е сестрата на един от приятелите на гаджето ми.

И аз сънувах, че той отива да я утешава и сестра ми го пита, защо я е прегърнал и той казва: нищо лошо не правя с нея.

Аз изведнъж идвам и го гледам как се целува с нея и как мило се държеше с нея, а смен никога не се е държал така, както с тая от сънищата ми.

И аз го питам какво прави там с нея,защо се целува с нея и той въобще не ми обърна внимание, все едно, че никога не съм била с него.

Не му пукаше за мен. Той нея си искаше и аз знех, че това момиче си има гадже и му казвах, че тя само го използва. Че като дойде нейното гадже ще го зареже и той не му пукаше за мен много.

Стана ми така безразличен, така отдръпнат такова желание имаше за нея, че честно никога не е имал такова за мен.

И най - станното е, че тази сутрин сестра ми ми разказа, че е сънувала, че мойто гадже и неговото гадже отиват с едно момиче. Че в дискотеката не ми обръщаха внимание, че ние като си тръгвахме, те останаха.

После на другата сутрин гаджето на сетра ми идва да я вземе и си признава, че са били с тая, че са спали у това момиче и че той съжелява.

Че мойто гадже не е искал да дойде, че той иска оная, а не мен. Леле, не знам и двете сънувахме в една и съща вече такива гадни сънища.

Моля ви, много ви моля, кажеше какво означава това и какво да правя. Не знам вече, много съм обракана, ама много с тия сънища. И сега като и сестра ми сънува това не знам вече.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати