Раздвоена съм ...

Раздвоена съм ...
Здравейте, пиша на Вас, защото аз истински приятели нямам, всеки ме използва когато съм му нужна и до там.

Лято 2012 беше най-хубавото за мен. Прекарах го на село при леля и свако. По принцип аз съм от Велико Търново, но поради лошото ми държание ме преместиха да уча в един общински град в същата област и сега живея на това село при леля ми.

За първи път прекарах толкова много време там и затова станах страхотна приятелка с едно момиче(тя също е от ВТ и мисля да я кръстя Алекс).

Нейният брат е с една година по-малък от мен и неговото име мисля да е Стефан. Той си дойде в средата на август, ден след като аз се върнах от почивка. Алекс преди това не я познавах, а с него бях ме само познати.

Поради стечения на обстоятелствата аз и Стефан се сближихме адски много покрай една игра-билярд. Може да ви се струва смешно, но аз не можех да играя. Започнаха се телефонни разговори, прегръдки и целувки.

Ала аз все още не знаех какво изпитвам към него. И една вечер бяхме останали на саме и той ме попита дали го обичам, не знаех какво да му кажа и за това го попитах дали той мен ме обича.

Отговори ми да, дори много. Той пак ме попита и този път аз му казах какво ще стане, ако го обичам или какво ще стане, ако не го обичам. Стефан ми каза, че няма да стане нищо.

Така оставихме нещата за няколко дни в деня, в който аз трябваше да си тръгна. Един мой приятел му казал, че аз го харесвам и дали и той ме харесва. Онзи казал не. Ала обаче аз на никого не бях казвала дали го харесвам или не.

И да кажем Михаил си измисли. Стана ми неловко. На 18 септември ме преместиха в ново училище и единственият човек, който познавах оттам е моя най-добър приятел Герман.

Мисля, че той не ми е безразличен. Преди това имах любовна авантюра с него обаче не излезе нищо. Днес Алекс ми се обади и ми каза, че са си дошли и че иска да се видим. Но никой не ми каза, че и Стефан ще си идва.

Така отидохме ние с Герман в уречения час към тях. Излязоха и двамата. Седнахме на една пейка, а единствен Стефан седна на земята и забелязах, че постоянно ме гледа. Не си казахме дори здравей през първия час.

После нещата се уталожиха и аз и Стефан отидохме на едни гуми, защото Алекс и Стефан имаха работа. След половин час дойде Алекс, а когато се мръкна дойде и Стефан. Говорихме за нещо и изведнъж ми взеха телефона, по-точно Стефан.

Не можах да разбера къде го скри и трябваше да целунем със сестра му един много гаден човек. Аз бях втора и казах, че не мога, а той ми каза както си целувала мен така целуни и него. Казах му, че не е същото, но се справих.

След това та и преди това все го забелязвах да ме гледа и все запалки ми правеше. Аз съм на 15 години. И се чудя за две неща, дали Стефан наистина ме харесва и ако да кого да избера него или Герман.

АКО СТЕ ПРОЧЕЛИ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ ВИ ПОДНАСЯМ МОИТЕ БЛАГОДАРНОСТИ И ВИ МОЛЯ НАЙ-УЧТИВО ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВО МИСЛИТЕ КАТО КОМЕНТАР!!! :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Гери-Никол Георгиерва
Гери-Никол Георгиерва
02.08.2016 14:40
нарежи се
0
0
Gambit
Gambit
05.08.2015 23:48
Стани монахиня или виж дали искат само да спят с теб
0
1
Марчела
Марчела
19.10.2013 14:23
Остани сама със себе си, затвори си очите и послушай какво щети каже сърцето. Никой друг не слушай!
4
0
vilsan
vilsan
18.09.2013 15:53
Научи му първо името пък тогава ми говори и ти не знаеш кво искаш
0
2
sweet_gl
sweet_gl
13.10.2012 21:47
пиши ми - мога малко да ти помогна
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
02.10.2012 06:30
не знаем какво му е в главата, но според мен прекалено много усложнявате нещата, аз съм колкото теб и да ти кажа сега живота не трябва да е сложен, подготвяш се за бъдещето и нищо повече, личния ти живот трябва да е на второ място, по добре не се занимавай,но внимавай да не е някой ревнивец, че тогава ще стане страшно, имам предвид изобщо момчетата, с които излизаш да не са ревнивци и такива като тоя Стефан да те карат да правиш такива глупости, оставяй го и толкоз как може изобщо даже да му позволяваш да се гаври с теб!!
2
1
Ekaterina
Ekaterina
01.10.2012 21:56
Да запалките все още са модерни,а Стефан той не се държи лошо с мен просто за него е трудно да се държи страхотно с всеки и всички по всяко време и аз съм нещо подобно на него,а можели да ми каже някой дали Стефан изпитва нещо към мен щот аз за всеки друг знам ,но не и за себе си.
1
0
Lia
Lia
01.10.2012 14:48
Хубаво нещо са летните емоции, но има и граница. "Запалки"? Наистина? Това още ли е модерно? Аз лично никога не съм намирала запалките за забавни, а мисля, че последното, което представляват е израз на нежност. Кара те да целуваш друг човек и то след като си казала, че не искаш? Това също не е израз на любов и уважение. Дори Стефан да те харесва, каквото и да значи това, отношението му към теб не е ок, а хората не са склонни да се променят.
А дали Стефан или Герман? Изчакай някой трети.
По-добре сама, отколкото зле придружена. Запомниш това и понякога се сещай за този израз. Има твърде много време и момчета пред теб, за да позволяваш на някой да се държи зле с теб или да се опитваш да бъдеш част от връзка, която не се получава от самото начало.
Успех! :)
0
1