Исус

Исус
Имам странни сънища, в които присъства образът на Иисус. Сънувам го в лодка, в която Той е изправен усмихнат и зад него седнала стои Богородица.

Друг път го сънувам как ме изважда с протегнати ръце към мен от тъмно подземие, в което свети лампа, която го осветява. Там се боря с голяма пума.

Най-интересното е, че след това се намирам сред будистки монаси, които вървят в редици към светлината от слънцето. Те казват дума, които и аз трябва да повтарям с тях-АМРИТАТ.

Когато направих справка, тази дума означава безсмъртие. Друг път сънувам папата и трябва да говоря на латински-език, който аз незная.

Трябва да казвам-ОПУ ДЕЙ/означава Божие дело/или трябва да казвма АВЕ МАРИЯ - на латински.

Обяснете ми какво означават тези сънища. Допитвала съм се до будисти, но всеки си тълкува нещата по своему.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Melani Hristova
Melani Hristova
04.11.2012 09:59
Трябва да си много религиозна ,но ако имаш сънища в които Той ти предвещава нещо по-добре прочети Библията няколко пъти и така или ползвай този съновник или си купи книга съновник аз имам такава
0
0
Г.
Г.
20.10.2012 20:44
Ако не знаеш - най-вероятно думата е била "амрита", което означава "безсмъртие" или "нектар". Сънищата, за жалост, може да се разтълкуват най-точно от самия човек.
0
0
Петя
Петя
20.10.2012 13:51
удивителен разказ
0
0
георги
георги
19.10.2012 23:01
много странно
0
0
Светла
Светла
18.10.2012 11:34
Първият сън , който описваш е характерен за православието, православните християни вярват в Исус, но се покланят и на Богородица, това не е правилно, тя е човек, който е получил своята награда на небесата.Трябва да се покланяме на Триединният Бог, а не на човеци.Сънят с будистите значи , че може да се насочиш към чужди учения, в твоето духовно израстване, което също не е правилно, Библията казва че без вярата в Исус, нямаме спасение, т.е. за да се спаси душата и да има вечен живот, трябва да вярваме напълно в Исус и дословно да приемаме написаното в Библията...Сънят с папата означава, че може да се насочиш към католицизма в търсене на истината, това също не е правилно, най-показателен е сънят с Исус, той показва, че Исус ще те изведе от това лутане и търсене, Той е пътят, истината и живота!Пумата, според мен е нашият враг, дявола, който иска всяка душа за себе си, щом Исус е с теб, ти си победител в борбата, дръж се за Него и не бой се!
0
0