Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Несподелена любов с човек, който е 13 г по-голям от мен

Несподелена любов с човек, който е 13 г по-голям от мен

Несподелена любов с човек, който е 13 г по-голям от мен
От 7 години обичам един мъж с 13 години по - голям от мен, но за нещастие той е зает, има си сериозна приятелка. Не е семеен, но всеки ден тя идва при него.

Той живее точно пред моя блок в съседния и когато ги виждам заедно се измъчвам, защото той е любовта на моя живот. Разказвала съм му за чувствата ми към него. Той го прие нормално.

Каза ми, че отдавна знае, че имам тръпка към него, но и че нищо друго освен приятел не може да ми бъде, защото няма да остави неговата. Каза ми, че съм хубава и че не трябва да оставам сама, без мъж, но тези думи ме натъжиха, защото за мене той е единствения и не искам друг.

Не се отказах и започнах да го следя, но от страни изглеждаше, че уж случайно съм там където е и той. Един ден му казах, че не мога да издържам да го гледам без да имам връзка с него и така той се съгласи да се виждаме тайно от всички, вечерно време, на скришно място от всички за да не ни видят и разобличат пред приятелката му.

Срещите ни бяха вълнуващи и чаках в седмицата поне 2 пъти момента, в който ще съм в прегръдките му. Нищо освен милувки не получих от него, а очаквах повече да получа. След време срещите ни спряха и до ден днешен не се виждаме, засичаме се само пред блока и толкова.

Гаджето му продължава да идва, а аз продължавам да страдам, че на нея дарява цялата си любов, а не на мен. Продължавам да го обичам и няма да го забравя. Не знам какво да правя, ако може някой да ми помогне и да ми даде съвет, да ми пише.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Крис
Крис
08.05.2015 18:37
Съчувствам ти ,защото и аз имах несподелена любов.Направи така,че да го забравиш.Лошото е ,че живеете на близо и го виждаш и е дразнещо.Престани да мислиш за него влюби се в друг намери щастието другаде.
0
42
Албена
Албена
08.05.2015 18:18
Как очакваш да градиш твоето щастше на гърба на чуждото. Остави го ясно ти е дал да се разбере, че не желае да има нищо общо с теб.
3
0
mishaPm
mishaPm
02.03.2011 08:59
Да бе наистина, коя си ти, че ще казваш дали да е майка или не ? ?Всяка жена заслужава да бъде майка. Това е най - върховното чувство. И всеки един човек има обич и любов в сърцето си и те трябва просто да бъдат отключени.
Не е лесно да имаш човек, който ти е влезнал под кожата. Но понякога се превръща наистина във фикс идея, защото мислиш, че сте перфектни един за друг.Самия начин по който е постъпил с теб трябва да ти каже, че не сте един за друг. Намери истинското щастие другаде.
2
0
Solaris
Solaris
26.02.2011 14:02
Ти пък кой/я си, че да и казваш дали има право да бъде майка или не ? И това доживях да чуя.
А иначе, наистина, остави човека намира и си намери друго занимание, явно в живота му няма място за теб. Това не е истинска обич, а фикс идея.
3
0
Литл Монстер
Литл Монстер
25.02.2011 00:26
По-здравословно за теб ще бъде да оставиш човека на мира и да не оставяш поколение след себе си, носещо твоята кръв и обич. Не го приемай като пожелание от моя страна, а просто като решение от преминал през какво ли не човек. Най-напред заради нервите, които са ти се образували през годините ти няма да бъдеш спокойна обичаща майка, след като първо не си получила обич.
2
4