Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Любовта му към ЦСКА е по-голяма, от тази към мен

Любовта му към ЦСКА е по-голяма, от тази към мен

Любовта му към ЦСКА е по-голяма, от тази към мен
Здравейте, искам да споделя моята история. Мъжът ми е прекрасен, откровен, мил и грижовен и ме обича много, но аз не съм единствената му страст. Опасявам се, че любовта му към цска е по-голяма, от тази към мен. Нямам право да взимам дистанционното, всяка дума против цска е богохулство. Всичко в нас е червено.

Дори окачи шал на нашата сватбена снимка. Страх ме е, че това негово хоби се превръща в мания и нямъ да навреди на неговото психично състояние. Когато повдигна въпроса започва да крещи и да ме замеря с предмети. Накрая се прави на мотика с бира и не се прибира с дни. Моля за помощ! Не знам до кога ще издържа !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Raphael
Raphael
22.07.2015 12:11
Deeba futbola i futbolnata maniq deeba basi idiotshtinata kak mojesh da tarpish toq izrod vkashti i shte te zamerq s predmeti leleeee naprao nz
1
0
Александър Томов
Александър Томов
07.05.2015 10:41
Да си чорбар е диагноза, подобна на шизофренията, засяга най-вече безмозъчни индивиди, какъвто сигурно е и мъжът ти. Заплаши го с нож и Коледа-прасетата изпитват панически стрях дали ще оживеят след декемврийските празници.
5
6
Батков
Батков
04.06.2015 23:38
да ти еба майката!
6
1
LEVSKI
LEVSKI
04.03.2015 17:28
sus sinio zname v nashite rucee shte vi shibame sfffineee nashata strana e Bulgaria shampion e LEVSKI SOFIAAAA oleee olee oleeee
1
6
ЛОКОМОТИВЕЦА
ЛОКОМОТИВЕЦА
11.08.2015 13:16
Неграмотно искърско говедо!!
Геренбахче Подхуене
0
1
545
545
26.02.2015 04:07
Пичове гонят топка... а глупаците се бият заради тях...все едно ще променят към по добро собствения си живот... браво цска браво - и кво....фотбулиста взима хиляди а зрителя ? с какво ще помогне за собственото развитие гледането на спорт...какво научаваш..в какво ставаш по добър.............сложи си синьо долно бельо (devil) :D
6
0
Динко
Динко
22.02.2015 23:16
гордост..мъжете правим много грешки от това да се правим на някакви и да ни мислят за такива,затова когато имаме проблем той остава само за нас самите и е трудно споделянето с други,особено тези пред които искаме да изглеждаме силни и това се превръща в наш собствен затвор,като дълго пазена тайна ,която расте ли расте вътре в нас и заема повече и повече място избутвайки всичко останало като непотребно за неговите цели...и не след дълго остава черупката от това ,което някога сте познавали и обичали..него не го интересува цска или сувенирите просто запълва празнотата с нещо познато,нещо което му е носило приятни моменти още преди вашето запознанство,нещо което няма да го изостави ако му каже истината,нещо което няма да се разпадне пред очите му и и няма да изпитва вина,просто ще вика както правят другите...смесва се в тълпата където може да почувства спокойствие и сякаш другите го защитават или не дай боже да остане сам те ще го подкрепят...това което е вътре в нас,това е и отвън,иначе казано замеря ви с предмети защото това мисли че заслужава той самият,наказание ...и когато не го получава има нужда го реализира има два типа хора едните се самонараняват,а вторият тип наранява другите за да изпитат чувство на справедливост...после сяда спокоен ,защото всичко е приключило най- накрая и процесът е завършил...поговорете,но спокойно колкото и да вика не трябва да ставате чувствителна и да подхранвате неговите емоции.подкрепете го до колкото е възможно,опитайте се да намерите причината и разберете как се чувства,но колкото по дълго се случва ,толкова по голяма нужда от избухване ще има и вашата разтревоженост ще подхрани неговата неустойчивост и себеотрицание..така ,че по-спокойно и без натякване или обвиняване за нищо..успех
1
0
jenena za fen na cska
jenena za fen na cska
22.02.2015 18:33
Намери си хоби, а когато има мачове, забавлявай се с приятелки навън или просто излез! Не очаквай да го промениш, а и не е необходимо - това е неговия начин за релакс. Най-вече - не се самонавивай и съжалявай. Разбира се, че трябва да обсъдите спокойно проблема, но не и докато тече някой мач. Успех!
2
0
Jackie
Jackie
21.02.2015 13:59
Ти се радвай,че не ходи по мачове и не се забърква във побоища,а това че си пие биричка и си гледа мачове е нормално.По-притеснителното е ,че те замерва с предмети и крещи по теб.Трябва да седнете и сериозно да обсъдите този проблем,защото както ти крещи и те замеря,така след време ще започне и да те бие.
2
0
Гуидо
Гуидо
26.02.2015 01:43
Притеснително, но и разбираемо, ако отдавна му досажда по темата за ЦСКА! Никой човек не е изпълнен с достатъчно търпение за това. Представи си, че имаш жена, която обичаш (едва ли е с нея по друга причина иначе да я е зарязал отдавна, за да си осигури спокойствие), а тя се е впуснала в импровизирана надпревара с любимия ти футболен отбор. По този начин тя иска да те накара да се чувстваш като някакъв сбъркан човек, който си позволява да обича футболен отбор, а и явно показва, че смята любовта ти към нея за недостатъчна. Ако беше се задоволила с "Мъжът ми е прекрасен, откровен, мил и грижовен..." вместо да дълбае, нямаше изобщо да говорим за това. А да очакваш мъж или жена да ти даде доброволно дистанционното... и двата пола могат да го обсебят напълно. Имам опит и с едните, и с другите покрай роднини и гаджета. Няма нищо общо с това дали е фен - телевизията си е обсебваща дори за хора, които не са фенове на никой спорт. Дори не знам защо го е написала тук.
0
0
Гуидо
Гуидо
21.02.2015 03:53
Ще ти го кажа така: всеки човек (мъж или жена) си има хобита и интереси, като някои са по-важни от други. Виждаме нова версия на "Обича майка си повече от мен!", но тук пренесено върху нещо, различно от хора. Примири се, че те обича повече от всички други жени и не му вгорчавай живота! С какво любовта му към ЦСКА ти пречи освен, че наранява егото и себелюбието ти ("Какъв е този отбор, че да е по-добър от мен?") Разбирам да беше кръстил детето ви ЦСКА или да се допитваше до Стойчо Младенов в кои дни да бъде с теб и какво да ти подари, но в случая няма никаква мания. По-скоро ти искаш да го обсебиш напълно и те дразни, че това явно няма да стане. Никой мъж или жена не може да има такова влияние върху другия. Стига с това желание за контрол! Ако си имала проблеми в миналото (неуспешни и травмиращи връзки най-вероятно), реши ги сама, а не чрез опити за контрол върху живота на човека до теб! Човекът си е бил пълноценен индивид и преди да те срещне, а ти очакваш целият му живот да е ориентиран към теб и останалото да спре да съществува? Откъде на къде? Ролята на жената е да бъде до мъжа, а не да му променя живота според нуждите си. Дори да го смениш, следващият също няма да ти хареса, защото проблемът е вътре в теб. Казвам ти го, защото познавам и други като теб.
5
0