Sanovnik.bg»Споделени Истории»Еротика»Една истинска,но несподелена любов

Една истинска,но несподелена любов

Една истинска,но несподелена любов
Аз съм момче на 16,почти 17 години.Познавам се с едно момиче от около 4-5 години.В един клас сме.Винаги ми е била просто приятелка,но тази година нещо се промени.В началото на годината започнахме да се сближаваме повечко,започнахме да си пишем всяка вечер в скайп.

Отначало не бях напълно сигурен какво изпитвам,но ми беше приятно с нея,както и на нея с мен.Февруари месец нещо сгафих докато си пишехме и тя ми се разсърди.Исках на другия ден да оправя нещата.Вечерта се сетих,че в 1 шкаф имам малко 1 плюшено мече и решиш,че би било добра идея да и се извиня като и го подаря.

На сутринта на нея не и беше на кеф изобщо,не знам от какво.Но си измислих плана на място.Сложих мечката в якето си и изобщо не се виждаше.Седнах до нея и я попитах как е.Тя отвърна: добре,но си личеше,че не е.В този момент извадих мечката,за която тя изобщо не подозираше и се зарадва супер много и цял ден си я гушкаше.

Страшно много се изкефих.Тогава единствените ни виждания бяха на даскало и всяка вечер си пишехме.И може би тогава разбрах,че я харесвам като повече от приятелка,но нищо не и споменавах,всичко си беше по старому.

Като се пооправи времето започнахме да излизаме,но не само 2мата.Понеже тя е от по далечен квартал,идваше с един неин приятел,с който живее в 1 блок.Тя адски много обичаше да я гушкам и винаги когато имах възможност го правех и на нея и харесваше.

Нямаше нищо против това,нито на даскало,нито навън.В края на март месец решиш да и споделя това което чувствам.Беше потресена и нищо не ми каза.На другия ден ми каза,че иска да си останем само приятели и аз бях ОК с това.Но това не попречи на нищо.

Пак си говорихме,пак си я прегръщах и не ми беше толкова кофти,че ме е отрязала.През априлската ваканция,тя ме попита дали иска да излезем,и аз естествено бях съгласен.Прекарахме си много добре.

Рожденния и ден е в края на април и 3-4 дена преди това бяхме излезли.И пак се скарахме..но този път не успях да оправя нещата на другия ден и ми беше кофти 2 дена.На следващия ден тя още ми беше сърдита и трябваше да измисля нещо..

Пропуснах последния час и притичах до най-близкия цветарски магазин и купих една оранжева роза.След като свърши часа,имахме среща 2мата аз и я подарих и се извиних и тя много се зарадва.Но...трябваше бързо да измисля подарък за рожденния и ден,който беше на следващия ден.И

злязох следобяд по центъра и купих една червена възглавница на която пише ''I love you'', и една огромна плюшена мечка.Мечката беше в актовата зала на училището,защото нямаше как да я скрия,но възглавницата ми беше в раницата.

Един приятел я изведе от стаята и аз взех възглавницата и я оставих в чантата й.Беше доста изненана отново.След 1-2 часа реших да и дам и мечката.Отидохме в актовата зала само двамата и й казах да си затвори очите.Когато ги отвори,вече гушкаше огромния мечок и му се радваше.

И тогава,точно преди да направя първата стъпка,бях шокиран от думите й:''нали знаеш,че нищо няма да се получи.''.Прегърнах я и казах,че го правя за нея.Бяхме си доста близки и започнахме да излизаме по често.Прегръщах я постоянно,държахме се за ръце дори,в продължение на 2 месеца.

Всички мигове бяха невероятни за мен,тъй като бях лудо влюбен в нея.Беше незабравимо.След рожденния ден,все още не бях загубил надежда и след тези 2 месеца бях доста уверен,че нещатата ще се получат.Бяхме навън една вечер,в началото на ваканцията и реших да действам най-накрая с огромна надежда и големи очаквания.

Но съдбата реши друго.Взаимоотношенията ни се сринаха тотално,не си пишем вече,не излизаме.Всичко хубаво приключи след една целувка.

Адски много обичам това момиче и бих направил всичко за да бъде щастлива,но явно така е било писано да се случи.Какво да се прави.

Това беше моята лична историйка,която просто исках да споделя с вас. =]
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
айде бе
айде бе
11.04.2016 21:18
тъпо и на мен ми се случи горе долу само че ние и веъзка започнахме всичко беше перфектно минахме през какво ли не от това да няма каде да живеем до това да си търсим работа защото не можеше да работим на едно и също място и когато си намерихме квартира работа получи просветление че ме харесвала като човек.Питам я ти нормална ли си кви са тия глупост. и сега разбирам че на никой не му пука как се чувстваш какво пи направил за него какво си искал да му дадеш.Така че няма смисъл да съжаляваш ако е бил твоя човек няма да се държи по този начин
0
0
виктория
виктория
05.08.2015 22:06
Прекрасна история, пъти по-добра е от ония тъпни на другите
1
0
Suni Dani
Suni Dani
22.06.2015 23:20
аз не бих приела подарък/ци от човек, когото не обичам и да се държа така с него че да му давам напразни надежди както в твоя случай. Не се притеснявай, живота продължава, имаш още много какво да видиш тепърва, и нови момичета, приятелки, които биха ти отвърнали на чувствата:)
2
0
Teemo
Teemo
09.04.2014 22:08
брат остави я тая.. почни да играеш лига :)
7
2
Гост
Гост
21.08.2013 12:08
Пич, тя сама ти е казала, че няма да се получи и на всичкото отгоре и те е използвала, но все пак те е предупредила. Няма да ви се получат нещата, колкото и да се извиняваш. Няма за какво, тя ти дъжли извинение за това,че те е използвала. Приятелство м/у вас ще е доста трудно, когато единият има подобни емцоии. Продължи напред и се радвай на живота :)
2
1
Ирина
Ирина
09.08.2013 15:22
Олеле .. това е много трогателна история с трагичен край .. приеми нещата така - тя не те е искала, значи не е достойна за тебе, ти правиш толкова неща за нея, а тя не го оценява! Няма смисъл да се мъчиш, намери си по-достойна приятелка :) Но ако наистина искате да се съберете си намери приятелка (гадже) и я накарай да ревнува, тя веднага ще падне в прегръдките ти отново, ние момичетата сме така: правим се на недостъпни, но не споделяме своето и като искаме нещо го получаваме :) Успех, дано си оправиш живота ^,^
4
0
Vincata
Vincata
21.07.2013 12:43
Благодаря ти.Опитах се да се извиня доста пъти,но тя предпочете да не се виждаме повече.
0
0
Ини
Ини
21.07.2013 08:47
Трогателна история! Горкия ти,съчувствам! Няма нищо по-гадно от несподелена любов особено ако любовта е истинска!
Опитай да поправиш нещата:заведи я някъде насаме и ѝ кажи че наистина съжаляваш...може да помогне...
1
0