Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Несподелена ли е любовта ми!

Несподелена ли е любовта ми!

Несподелена ли е любовта ми!
Здравейте, от две години харесвам едно момче, но не знам дали е взаимно. През първата година мислех, че имам няколко верни приятелки и им разказах какво чувствам. Те отидоха и му казаха всичко. Той започна да ми върти номера и да си играе с чувствата ми.

На втората година вече бях спряла контакт с всички тези момичета и така и не си намерих приятелки, чувствам се ужасно, че не мога да споделя на никого, но така беше най - добре. Знаех че той просто си играе с мен, но по някакъв причина продължаваше да ми харесва. :s: Обаче изведнъж той се промени.

Започна да ме закача, да ми обръща внимание. След време той ми предложи да станем гаджета :s: Тогава разбрах, че аз съм изгубила доверието му и не му отговорих на въпроса. Мислех си само, че това може пак да е номер. Много исках да му отговоря, но просто не можах.

Мислех си, че след това ще го забравя, но не става. Много момичета ми казаха, че той ме харесвал, но аз не мога да им повярвам. Просто вече го смятам за невъзможно. Кажете ми. да му вярвам ли?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
53
41
30
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
ИВЕТО ;]
ИВЕТО ;]
07.04.2015 12:29
Значи виж най-вероятно сега вече му е дошло на ума че трябва да не се държи така принципно момчетата са така като виждат че им обръщаш внимание и се мислят за много вървежни и се правят на важни но когато се отдалечиш от тях и те виждат че не си им в кърпа вързана и по някакъв начин започват да правят опити а до колкото това с приятелките това е само и единствено твоя грешка за да споделиш нещо на някого трябва първо да си сигурна в този човек били то приятелки,братовчедки или съученици..
Не може да нямаш никого около себе си за това помисли си добре огледай се дори и да не споделяш на някого може да кажем примерно ако той те покани да излезете да му обясниш на него в каква ситуация си била за тези твои приятелки да го светнеш че те са се пробвали да те съсипят или да ти направят мръсно за да не си мисли че си някаква глупачка която бяга след всеки срещнат !!!
2
0
владо
владо
04.12.2014 00:09
Ами пробваи ама от разстояние.
0
0
Бояна
Бояна
16.10.2014 15:36
Не знам,но човек така спонтанно да се промени за мен е странно и бих изчакала още време!
2
0
Ирина
Ирина
28.08.2014 20:43
От личен опит знам, че ако харесваш някого, а той теб не, след време и той започва да те харесва. Според мен приеми, може да се получи нещо, но първо разбери за намеренията му. :)
3
1
zara
zara
28.08.2014 22:03
Лошото е че той не споделя на никого като мен и аз няма от къде да разбера.... Пък и мина време и мисля че ще изглежда мн отчаяна ако пак повдигна темата :)
2
0
Барни
Барни
28.08.2014 16:39
Кажи Да,но ако ти изиграе номер и никога не е било споделено,просто го отрежи.
2
2