Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Помогнете ми, сънувам само кошмари

Помогнете ми, сънувам само кошмари

Помогнете ми, сънувам само кошмари
Здравейте. На 25 години съм и от 12 години всяка вечер, без пропуск, сънувам само и само кошмари, никога нищо хубаво.

Ходила съм по психолози, невролози, психоаналитици. Изпила съм един самосвал хапчета и съм опитала всичко и нищо не ми помага.

На 25 години съм, а се чувствам на 85, нямам никаква енерги, събуждам се, а цял ден ми се спи, просто не ставам за нищо.

Един невролог ми направи изследване, на което стана ясно, че ми е разбита вегетативната нервна система, връчи ми една торба с хапчета и уж се оправих, ама не, не става работата.

Кажете ми моля ви, къде да отида и какво да направя, другият ми проблем е, че много забравям. Като бях по-малка не бях така, помнех всичко, но пък психолози ми казаха, че по - добре е, че забравям. Така не съм трупала ненужна информация. Помощ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
**
**
20.08.2010 00:04
Здравей и аз преди време имах същия проблем. Но това беше защото живеех под голям стрес. Ще те посъветвам също да си промениш начина на живот, да се занимаваш с нещо, което ти доставя удоволствие и да мислиш за себе си. Почини си, позабавлявай се, излез с приятели, потърси подкрепа и щади себе си. Успех и дано всичко да се оправи.
0
0
Ели
Ели
19.08.2010 19:43
Според мен трябва да говориш със свещенник, да ти прочете молитва лично. Просто му обясни подробно.
0
0
омана
омана
18.08.2010 21:11
Велизара, ти си закодирала кошмарите да идват в уречения час. Чувала ли си за биологичния часовник, дето като трябва да пътуваш на следващия ден и да ставаш рано. Събуждаш се малко преди да звънне будилника. Много мислиш и чакаш кошмарите си. Намери си хоби, което напълно да те погълне. Промени си начина на живот изцяло. А относно лекарствата - те самите създават кошмари. Захвърли всичко от досегашния ти начин на живот. Направи дори житейска провокация. И всичко ще се оправи.Пресуши блатото и комарите ще изчезнат. Успех. Няма невъзможни неща.
0
0