Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам само ужаси

Сънувам само ужаси

Сънувам само ужаси
Здравейте. Не помня вече кога за последно съм сънувал хубав сън. Вече ми писна от тези страшни сънища.

Все нещо ме гони, хапе, убива. То не бяха змии, кучета, мишки, паяци, хора и то близки, които искат да ми сторят най-лошото.

А съм на 25 години. Голям страх се е събрал в мен, ама не знам от къде.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
leila
leila
31.01.2011 12:13
Тези животни и лоши хора, които те гонят в кошмарите всъщност представляват твоите страхове от будния живот. Със самовнушение и стотинка под възглавницата няма да се справиш със тях. Най-ефикасното е да се изправиш срещу страховете си. Това можеш да го направиш в реалния живот или в сънищата, но там трябва да се осъзнаеш. Има практики за лекуване на кошмари чрез осъзнато сънуване. Следващият път, когато някой те гони, вместо да бягаш се изправи срещу него и го питай какво всъщност иска от теб. Не се опитвай да надвиеш врага си със сила и злоба, защото всеки участник от съня ти е всъщност част от теб, пробвай със любов.
0
0
деси
деси
27.01.2011 21:19
Когато бях малка, сънувах все един сън, че някой ме гони и иска да ме убие, а аз се крия.
Ходих на детски лагер на море и там децата ми казаха да си сложа стотинка под дюшека за да не сънувам. Не знам от внушение ли беше или от стотинката, спрях да сънувам сънища за няколко години и после пак започнах, но този сън не съм го сънувала и дано не го сънувам пак. Пробвай, нищо не губиш.
0
0
Валентина Иванова
Според мен трябва да отидеш на някаква специална терапия. Малко да те масажират или нещо подобно. Аз така съм правила и е дейставало.
0
0
цвети
цвети
04.01.2011 17:45
И аз напоследък сънувам много лоши сънища. Имам само 3-4 хубави сънища в живота.
0
0