Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам момиче, помогнете ми

Сънувам момиче, помогнете ми

Сънувам момиче, помогнете ми
Здравейте. Искам да ви споделя и да попитам какво значат сънищата ми. От много време сънувам момиче, което ХАРЕСВАХ, още изпитвам чувства към нея, но много слаби.

Сънувам я често, по 2-3 пъти седмично и така от 8-9 месеца. Сънищата са различни, но в повечето просто си говорим.

В последния сън преди 2 дни сънувах как си уговаряме среща и нещо стана и трябваше да отида до вкъщи и като се върнах я нямаше.

Спомням си първо когато я целунах и още много, в които просто си се разхождаме и един, в който се държахме за ръце.

Та искам да знам дали тези сънища значат нещо и защо я сънувам толкова често, аз съм момче

Много искам да ми помогнете защото искам да знам всичко.

Само да добавя, че с момичето не се познаваме, инaче я виждам често, обаче като се разминаваме се гледаме в очите продължително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Lazar
Lazar
12.04.2012 22:42
Всъщност и аз така си мисля че подсъзнателно я харесвам много макар и да не изпитвам чувства
0
0
Кристиян
Кристиян
12.04.2012 21:05
Този сън не вещае нищо.
Той е на подсъзнателно ниво,вие може да изпитвате съвсем незначителни чувства към нея,но всъщност не е така,защото подсъзнанието ви говори друго...
0
0
неизвестен
неизвестен
12.04.2012 16:33
Здравейте! Ами прави сте , че сънищата са свързани с това, за което мислим и при мен е така. Аз съм момиче и сънувам постоянно момчето, което харесвам . С него се познаваме .. излизахме и можеше да тръгнем , но се появи едно момиче , в което той се е влюбил точно три дни след като излизахме . След училище отидох при него и тя беше там и той най-нагло ме изгони и просто от тогава не си говорим и така :))) Така , че аз постоянно мисля за него , въпреки че не искам , защото искам да го забравя, но някакси не се получава и постоянно го сънувам !
0
0
Lazar
Lazar
11.04.2012 21:36
Да ама не мисля често за нея през тези дни които я санувам дори не съм се сещал за нея,освен преди няколко месеца когато не спирах да мисля за нея
0
0
ema
ema
11.04.2012 19:59
Аз също като теб харесвам едно момче което не познавам и го сънувам доста често.Обяснявам си ,че сънищата са свързани с това, че много мисля за него :)
0
0