Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам повтарящи се кошмари

Сънувам повтарящи се кошмари

Сънувам повтарящи се кошмари
Има две неща, които сънувам постоянно и това са точно най-големите ми страхове.

Едното от тях е, че някой иска да ме убие. Преследва ме, а аз по-често не мога да бягам или да викам. Обикновено все някой ме спасява, но с времето всеки път, когато сънувам този сън става все по-зле.

Отначало ме спасяваха още преди убиеца да стигне толкова близо до мен. След това постепенно започнаха да ме спасяват в последния момент, а последния път, когато сънувах това, никой не ме спаси. Опитвах се да викам в съня си, но никой не ме чуваше. Бях заключена в стая с убиеца, но за кратко. Събудих се точно преди да умра.

Другото нещо, което се повтаря по-често и винаги е еднакво, е че се прибирам от някъде и пред блока ми има цигани. Тъй като ме е страх от тях, започвам да вървя по-бързо и те ме забелязват.

Тогава почвам да бягам към входа, който е на метри от мен, а те са зад гърба ми. Изкарвам ключа си, но от страх и от бързане едвам улучвам ключалката. Успявам да отключа точно когато са на път да ме хванат и след като вляза тръшвам вxодната врата, за да се заключи.

Но и тук нещата започнаха да стават все по-зле. Последния път, когато сънувах това, ръцете ми бяха мокри и след като отключих вратата не можах да я тряснa, че да се заключи. Тогава те влязоха във входа, интересното беше, че този път бяха жени, а не мъже.

Започнаха да ме преследват, а аз бягах по етажите. Накрая излязох от входа, те ме последваха навън и аз отново влязох, като по най-бързия начин се качих до втория етаж, отключих апартамента, влязох и веднага заключих.

Преди да започна да сънувам тези неща не се страхувах толкова от убиици и цигани, но сега това са най-големите ми страхове.

Моля ви, кажете ми какво да направя, как да ги тълкувам ? Едно момиче ми каза, че когато сънуваме нещо постоянно, накрая то се сбъдва. Моля ви, помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Вероника
Вероника
05.08.2011 21:49
Да сънуваш, че те убиват, всъщност е хубаво, значи, че някой те е направил по - добър. Повтарящ се сън е знак за проблеми.
0
0