Помогнете ми

Помогнете ми
Преди време сънувах сън, в който видях как на тъмното, нощно, вечерно небе се изписаха огнени знаци, които бяха разположени на два реда.

Първият ред се състоеше от много сложни математически теореми, а вторият ред - от знаци, които бяха непознати на учените.

Хората на земята гледахме нагоре към това небе обхванати от страх от неразгаданата мистерия на огнените знаци. Все още се чудя какво ли означава съня ми, отговор сама не мога да си дам.

Помогнете ми с разгадаването. Предварително Ви благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Chrisa
Chrisa
11.08.2012 18:43
Искам още нещо да добавя-това че не съм дете и не целя да привлека вниманието ви с някаква щура идея.Нищо от споделеното от останалите в сайта не ми е чуждо-нито общуването с починали-близки и непознати,нито духовете,гадателските способности.Имам силно енергийно био поле и помагам на нуждаещите се с каквото мога,но тълкуването на точно този сън ме затруднява много.Все пак хората не можем да знаем всичко,затова се обръщам към вас.Знам и се надявам,че има знаещи хора,които да могат да помогнат.
0
0
Chrisa
Chrisa
11.08.2012 18:15
Благодаря за коментара.Потърсих вашето мнение,защото аз наистина нямам никакво тълкование на този си сън,макар че всички мои съниша още от ранното ми детство са били ясновидски и за тях знам какво означават-много често споделям с някои от четящите в сайта,но този ми е много странен.
0
0
Кристина
Кристина
10.08.2012 10:22
Огънят е символ на силата, на божествения дух и на пречистването и на светлината. Тъмното небе на неясните за теб неща се осветява и пречиства за теб, под формата на някакви правила(теоремите), а неясните символи означава, че има нещо което не разбираш, плашиш се от неизвестното. Двата огнени реда означават сливане, двойката означава сливане, дуалността, доро и зло, известно и неизвестно.
0
0
Галина
Галина
22.04.2014 17:56
Много често сънувам подобни сънища.от години.
0
0