Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам повтарящи се кошмари

Сънувам повтарящи се кошмари

Сънувам повтарящи се кошмари
Сънувам кошмари, и все се повтарят, става въпрос, че както съм навън пред нас, аз живея в къща, виждам в небесата, че нещо се приближава, този път беше пирамида, беше каменна и жълтеникава, по подобие на египетските, но нищо не съм правила свързано с тях, после тръгвам да бягам и вземам пари.

После излизам, но усещам, че въздуха е нажежен и просто е убийствено топло, нямам време и започвам да се задушавам от страха да бъда жива погребана под огън и жупел, особено имах чувството, че е лава, и знаех, че ще умра, видях кучетата ми и ми беше лошо, защото исках да ги спася, но знаех, че под въздействието на лавата пластмасата ще се разтопи и ще убие кучетата ми.

Замислих се за мама, но баща ми е надалеч, мисля за мама и, че ще загина, събуждам се от страх и отидох при майка ми да се уверя, че е добре, после пак заспах, но с мисълта за лавата и моята близка смърт, в съня си разигравах действието отново и отново и си мислех, да избягам със стълбата през оградата заедно с кучетата, защото съм сама вкъщи, но се сетих, че те не могат да се катерят по стълби, замислих се за обучаването им и пак се оказах събудена от страха.

После пак заспах и но този път успявам да избягам с тях и така през улиците бягам, лутам се търся път да замина за близкия град, навсякъде бълва лава и жупел и успявам да стигна до моста и след това реших да стана и повече да не заспивам, просто заради страха, че този път няма да се отърва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
50
45
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Bibi_@
Bibi_@
06.10.2013 08:58
Здравей и аз също сънувам едни и същи кошмари имам предвид аз винаги сънувам как някой се опитва да ме убие.Например в един от тези кошмари сънувах как съм с баща си и бягаме от някакви наемни убийци.Той ми казва да влезна в един магазин в който беше зъбранено да влизат такива хора.Той остана отвън.Аз взех някакви баници и понечих да излезна,когато някой от наемните убийци застреля баща ми.Аз не знаех какво да правя,защото бях останала сама срещу тези хора.Веднага излезнах от другия изход и побягнах,а наемните убийци стреляха по мен.Улучиха ме в ръката и крака,когато вече неможех повече да бягам паднах и някой от убийците упря дулото на пушката в главата ми.Можех да чуя как дръпна спусака и малко преди да ми пръсне мозъка се събудих.Беше на косъм.Виж ако искаш ми пиши лично съоб.
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
28.09.2013 09:01
ами всъщност до леглото ми има лавандула, която наподобява тамяна, а и ухае много хубаво!
0
0
Grigor Anakondirovski
Grigor Anakondirovski
26.09.2013 21:14
човек когато спи е като мъртъв, прикадете си дома с тамян и така няма да сънувате!
0
0
Барни
Барни
25.09.2013 22:14
Имал съм и други,но този е най-повтаряния.
0
0
Барни
Барни
25.09.2013 22:13
Аз като бях малък,някъде около 4-6 годишен сънувах в рамките на няколко месеца един и същ сън.По 3-4 пъти в седмицата.
Че черни същества,по скоро ми приличаха на маймуни ме взимаха от телевизора и ме държаха там докато не стане ден и после ме връщаха обратно в леглото ми.
По това време не помня да съм гледал никакви страшни филми нито нещо,което да е свързано с МАЙМУНИ И ТЕЛЕВИЗОР.....Това откъде е дошло в съзнанието ми не знам.Слава Богу нищо не ми е станало.
0
0
Anon.
Anon.
24.09.2013 20:19
Повтарящи се кошмари са знак, че подсъзнанието ти се опитва да ти каже нещо. Може би предупреждение за приближаваща опасност или избор, който ще направиш или просто някакъв дълбоко втаен страх, който трябва да превъзмогнеш. Във всеки случай става въпрос за някакъв проблем и трябва да се замислиш добре какво може да го е породило.
0
0