Моля за помощ

Моля за помощ
Три дни по ред сънувах моят приятел, който загина при катастрофа преди 2 години. Първият сън не го помня, вторият - плачех и целунах размазаното му лице на мястото на произшествието и много се уплаших.

А на третата нощ сънувах, как го виждам и неговите приятели и любовницата му ми казват, че той е изсценирал смъртта си, за да се отърве от мен и да остане с любовницата си завинаги.

В съня ми той скубеше от краката ми косми, смееше се. Видях и как дъщеря ми, която не е от него, пада от първия етаж на блок и казва, че нищо й няма.

Спомням си и че обувам някакви кални обувки. Не помня дали той ми говореше.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Иван
Иван
14.05.2010 13:57
Може би се явява да ти каже, че си го забравила и да напомни за себе си. Посети го на гробищата и запали свещичка.
0
0
Коментар
Коментар
14.05.2010 11:04
Тук в този сайт бях прочел, че седенето пред компютара пречи на виждането с умрели близки в сънищата ни. Аз съм си малко хакер, седя пред компа по цял ден. И не ми се е случвало да видя мъртъв близък на сън. Моят дядо почина преди 2 месеца и не съм го виждал на сън, но естествено ми е мъчно за него.
0
0
yanitsa
yanitsa
13.05.2010 12:58
Здравей. Надявам се да успея да ти помогна. Според мен, в теб има събрано голямо напрежение. Има нещо, което те измъчва нещо, което непрестанно те свързва с тази трагедия и не можеш лесно да я превъзмогнеш. Не съм от хората, които предвещават лоши неща, но просто бъди по предпазлива с нещата, които се случват около теб. Ще се забъркаш в нещо неприятно, ако не прецениш добре нещата. За това, внимавай. На някои неща обръщаш по голямо значение, а не е нужно. Съветът ми е, ако ти е възможно отиди до гроба на починалия, раздай нещо. Явно и неговия дух е неспокоен и няма да е лошо, да запалиш една свещ за здраве в някоя църква.

0
0