Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Моля ви за помощ - имам акрофобия

Моля ви за помощ - имам акрофобия

Моля ви за помощ - имам акрофобия
Моля ви за помощ. Много ме е страх от високото.В училище имаме стълби които са високи има и парапет.Там се държа (на парапета) сейно като котка тоест тя мрази вода и не иска да се къпи.При мен е по лошо много ме е страх....Дайте някои савети

Онзи ден майка ми ме накара да се кача на стола и да простра дрехите ( на терасата).Ние сме на първият етаж.И като се качих толкова ме беше срах,чее се разревах.Хора спешно е помогнете ми !!! ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
nina dobrev big fan
nina dobrev big fan
27.01.2013 12:02
И аз съм така.Пробвала съм с мн неща и повярвай досега нищо не ми помага.Аз мисля че това е фобия породена от това че преди време някой близък е падал от високо.Например аз живея на осмия етаж и всеки път като погледна надолу ми се повдига и имам чувството че всеки момент ще падна надолу.А пък баба ми ми е разказвала че леля и се самоубила точно като се хвърлила от покрива на сграда.А мен като съм била малка дядо ми ме провесил от балкона,буквално, и ако не бил баща ми досега да съм мъртва.И сега като погледна през същия балкон имам чувството че ще падна.И баща ми е така.Незнам...аз още нямам решение.
А за откаченото предложение на В.А танасов-това първо на първо не бих се усмелила да го направя,а ако стане на 2-та секунда ще получа инфаркт.
2
0
Винсент Атанасов
Налице са редица многообещаващи изследвания които доказват,че един от най-ефективните методи за лечение на акрофобия е използването на виртуална реалност.

Ама честно казано... Като бях дете изпитвах страх от стълбите в гимназията където работеше майка ми... Но не беше толкова сериозно. Мии... Ще ти дам шантав съвет. Качи се осмия етаж, вържи се за нещо и поне две минути гледай през терасата.
1
0