Молба за помощ

Молба за помощ
Не знам как да започна тъй като историята ми е доста странна за самият аз също и за вас ще е така.
От доста време работя към фирмата на моят най добър приятел.Със който делях ме и добри и лоши моменти.

Той живее на семейни начела със своята приятелка от доста години,никога не са ме оставяли жаден или гладен през този период.Фирмата се занимава със озеленяване и имаме доста оборотни обекти и частни и държавни.

Но проблемът ми е такъв че когато нощно време не мога спя,на другият ден имам проблеми и чувствам как съм зареден със отрицателна енергия.Естествен че това го споменавам на приятеля си но той не обръща никакво внимание на това.

Но от една седмица нещо се промени изцяло не знам какво но той почна да ми се прави баш на шеф и ми казва че от тук нататък сме само началник и подчинен и ми намали надника драстично.

А аз съм най добрия му работник и той ми го е казвал не веднъж.Та искам да попитам можели да има някаква карма между приятели,и аз да приемам неговата отрицателна енергия и тя да се отразява по някакъв начин на мен самият.И ако така как да постъпя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
ммм
ммм
16.09.2014 22:48
Тази статия е много стара
1
0
Веско
Веско
30.03.2014 15:37
ако смяташ че си добър работник си намери друга работа :)
може би заслужваш в повече, по-голямата част от работодателите смятат че имат избор от работници и това е голямата им грешка така е ще има, но няма да са тези които искат в скоро време ще стане така че ще има постояннни текучества и липса на качествени кадри надявам се много на това иначе няма да се осмислят повечето компаний, беше крайно време а както каза по-долу господина с близки работа не се върши :) успех момче...........
4
0
препатила
препатила
29.03.2014 08:36
Всеизвестен факт е, че с приятели и роднини работа не се върши.Дал ти е по голяма заплата, за да останеш с впечатление колко е солидарен в приятелството, но явно си предусещал нещата с усета на отрицателна енергия и ето, че резултата не е закъснял. Излез от цялата ситуация с достойнство и си потърси друга работа, защото нещата по между ви, може и да загрубеят.
1
0
Molly
Molly
16.01.2014 23:59
Много ясно, че жена му го кара да се държи така, при много шефове е така, включително и при мен и колежката ми, но ние не си премълчаваме никога.
0
0
a
a
16.01.2014 21:34
Проблема ти се казва "кучка" ако не ме разбираш ще ти обясня с цитат "Зад всеки успял мъж стои жена"ако си сигурен,че тя няма нищо общо с това, пак си помисли.ТОВА Е ИСТИНАТА.................КОЛКОТО ИДА БОЛИ
0
0
Емилия Василева
Емилия Василева
10.07.2013 15:15
Според мен той се опитва или да открадне нещо ценно от теб или просто иска да докаже, че е нещо повече от теб и само се прави на важен. Кажи му , че това не може да продължава така и трябва нещата да се върнат по старому.
0
1
алекс
алекс
20.06.2013 11:15
държи се така с теб защото има и по-висши от него които не те одобряват
0
0
Няма значение
Няма значение
16.06.2013 19:08
Проблема ти се казва "кучка" ако не ме разбираш ще ти обясня с цитат "Зад всеки успял мъж стои жена"ако си сигурен,че тя няма нищо общо с това, пак си помисли.
1
0