Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Нека сбъднем мечтите си

Нека сбъднем мечтите си

Нека сбъднем мечтите си
Здравейте. Хрумна ми днес една идея, която се надявам да пожъне успех, но се нуждая от вашата помощ. Вчера споделих за моите преживявания и бях много положително изненадана, че много от вас се отзоваха и предложиха помоща си.

За пореден път се убедих, че ние хората, имаме големи сърца и имаме енергията и способността да променим живота си, а може би и света към нещо по - добро.

Експериментът, който искам да направим е следния: Знам,че всеки един от нас иска да изпълни някоя своя мечта или желание.

Бъдете себе си, бъдете искрени, допитайте се до сърцето си и формулирайте точно и ясно желанието си - без значение дали си мечтаете за нещо грандиозно или малко, без значение дали се отнася до вас, друг човек или до цялото човечество.

От значение е само мечтата ви да бъде искренна и добронамерена. След като, много добре сте обмислили какво точно желаете, напишете тази своя мечта като коментар долу, прочетете желанията и на останалите участници и се помолете да се сбъдне не само вашето желание, а желанията на всички.

Силно вярвам, че този експеримент ще пожъне успех, защото нашите мисли са енергия, а когато енергията на много хора е насочена в една посока, то силата й става неизмеримо голяма.

Фактът, че сте попаднали тук и четете този текст е неуспоримо доказателство, че вашата мечта е на път да се осъществи. Трябва само да бъдем единни и сплотени.

Не слагайте ограничения на мечтите си, колкото по - големи са те, толкова по - голяма е силата им и не мислете, че ще бъдете егоисти, ако си пожелаете слава, богатство и лукс, защото вие заслужавате това, за което си мечтаете.

Не се ограничавайте в едно желание, напишете това което е най - наложително в момента за вас. Незабравяйте да вярвате в мечтата си и да се надявате да се сбъднат мечтите на всички.

Силно вярвам, че след кратък период от време ще получа коментари, че желанието ви се е сбъднало - надявам се страшно много на това.

Ето и моята мечта: Нека да живея във вечна хармония с останалите хора. Нека бъдем винаги заедно с приятелят ми, без значение къде и нека да разполагаме с много пари, за да можем да изживеем живота си пълноценно и с удоволствие.

И накрая: Нека се сбъднат желанията на всички.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 69
522
422
316
29
10
Дай твоята оценка:

Коментари (780)

Изпрати
Тони
Тони
22.04.2010 13:01
Дано се сбъднат мечтите на всички. Мечтая да бъда с един определен човек и да се обичаме взаимно.
0
0
mia
mia
22.04.2010 10:43
Моята мечта е да съм щастлива, да бъда с мъжа, който обичам, да си намеря хубава работа. Дъщеря ми да е жива и здрава, близите ми и аз да сме здрави. Нека всички мечти ни се сбъднат.
0
0
nani
nani
22.04.2010 10:29
Искам да съм много богата.
0
0
Потребител#154242
а умна?
0
0
viktoria_02
viktoria_02
22.04.2010 09:59
Доста добре измислено. Нека твоята мечта се сбъдне, а и на всички, които вярват в мечтите си.
Моята най - голяма за сега е да намеря добри приятели, истински, защото тези, които имах ги изгубих и осъзнах, че без приятели си нищо. В училище няма свестни хора, от както всъщност се приместих. Разбрах, че съм изгубила хора, на които не държа. А с тези, с които съм сега, са само материалисти и фръцльовци.
Другото, което силно желая е любов, но истинска любов, а не като днешната. Искам романтика и една наистина споделена любов.
Много ще се радвам, ако тези две неща се сбъднат.
Искам и щастие, защото до сега или поне в последните 2 години такова нещо не съм видяла.Чуствам се самотна и вечер доста често плача. А не искам.
0
0