Сбъднат сън

Сбъднат сън
Здравейте! Често чета историите в този сайт, но рядко пиша. Реших, че е време и аз да споделя нещо. Предварително се извинявам за обема на историята (може би много от вас ще се откажат да я четат).

Никога не съм вярвала, че е нужно всеки сън да има значение и да се тълкува, както явно много хора вярват. Аз вярвам, че човек сам трябва да намери причината за съня си и че само той може да си го изтълкува.

Но наскоро за първи път ми се случи да се сбъдне мой сън. Беше странен и ако беше обикновен сън, повечето хора щяха да го помислят за кошмар, но аз не се плаша лесно.

Когато се събудих бях сигурна, че този сън предвещава нещо важно и въпреки че почти никога не си забравям сънищата, веднага си го записах.

Чувството беше странно, не знам как разбрах, че сънят е важен. Може би беше заради яркия червен цвят,(никога преди не съм сънувала нещо толкова ярко), или пък защото сънят се различаваше от обичайните неща, които сънувам.

Веднага щом се прибрах от училище, проверих какво значат отделните неща от съня и техните асоциации. Нямам намерение да разказвам съня си, но всичко, което проверих, сочеше, че "скоро ще разбера някаква истина", за едното дори пишеше, че "ще разбера истина, която съм се опитвала да разбера от много време с много усилия и че тя може да е неприятна".

Казах си, звучи логично - наистина много неща се опитвам да разбера, дори си помислих, че ще е свързано с приятелите ми. Този ден беше сряда. И ето, още същия петък, майка ми ми разкри една огромна истина, важна и ужасно неприятна.

Бях потресена. 15 минути по-късно ми просветна - това беше истината, която трябваше да разбера. Изведнъж осъзнах, че сънят се е сбъднал! Не знаех дали да се смея или да плача - беше невероятно. Винаги ще помня този случай - той ще ми служи за пример.

Все още си мисля, че е глупаво човек да си мисли, че всеки сън трябва да значи нещо - много други хора в този сайт си разказват обикновените си сънищата, чакайки някой друг да им ги изтълкува и в моите очи това изглежда неуместно.

То е грешно, тъй като сънищата действат на подсъзнателно ниво и често са свързани с всекидневието ни или нещо, което ни се е случило. Мога много да говоря по тази тема, но ще ви отегча. И въпреки всичко, явно съществуват сънища, които трябва да се изтълкува, но отново, ние сами трябва да разберем, кои точно са те.

Питам се, на вас сбъдвал ли ви се е сън? И какво мислите по въпроса с тълкуването? Очаквам вашите коментари. Благодаря за вниманието!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Denisa Ivanova
Denisa Ivanova
04.05.2013 19:57
да, на мен се сбъдна един сън - сънувах че ходя на църква с класа ми и учителката ми
0
0
Преслава
Преслава
04.05.2013 14:22
Може ли да разкажеж самият сън?
0
0