Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънят ми се сбъдна...

Сънят ми се сбъдна...

Сънят ми се сбъдна...
Здравей те! Искам да ви разкажа, за един мой сън, който се сбъдна, поне от моя гледна точка. Аз съм авторка на историите „Сънувах, че съм в басейн с момче” и „Тази вечер пак го сънувах”. Както сигурно се досещате историите са свързани.

Тъй като често сънувам това момче, и повечето сънища ги помня ясно, така се случи и с този. Наскоро се замислих и намерих сходна връзка, впечатленията оставам за вас. Искам да отбележа, че като го сънувах това бяха изминали 2-3 седмици откакто разбрах, че си има приятелка.

Сънувах, че съм в голяма къща пълна с хора, мои приятели. И съм доста заета да почиствам и да се занимавам с домакинската работа като цяло. По едно време дойде въпросното момче с неговата приятелка.

На мен ми стана кофти, но гледах това да не ми пречи. Седнаха около масата и аз отидох до тях, по едно време това момче ме дръпна и ме прегърна. На мен ми стана много странно, видях погледа на неговата, която изобщо не беше доволна от таза гледка, а аз супер много се изкефих.

Стояхме известно време така, но аз имах работа и продължих да си я върша. Той почна да ходи след мен, но аз имах работа и го игнорирах. Но той се намираше начини да се докопа до мен и беше зарязал изцяло „неговото момиче”.

Реалността: Този сън го сънувах преди 2 месеца. От един месец някъде, въпросното момче разбрах, че ме е търсило, но нямаше как да се свърже с мен. Нещо, което не е правил от миналата година лятото(да ми звъни) дори на празниците ми пише, повечето пъти, които ми е писал са били с повод.

Разбрах, че рядко се вижда с неговата. Личи си, че иска да подържаме връзка. Като се чухме, се държеше много добре, нали говорехме си като приятели, се пак няма как да е друго. А докато той се е мъчил да се свържи с мен.

Аз постоянно посрещах и изпращах гости, занимавах се с университета и така нататък. Наскоро се сетих за този сън и ги свързах нещата.

Според вас, защо човек, който по някакъв начин се е опитвал да ви отбягва, изведнъж след като тръгне с друга ще прояви такъв интерес да ви търси. При условие, че на последната ви среща, сте осъзнали, че не е безразличен, както се опитва да покаже.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ivetoo
Ivetoo
10.04.2012 21:40
Морена, бих искала да поговорим, ако си съгласна пиши ми личко съобщение със скайпа си :) Благодаря предварително :)
0
0
Ivetoo
Ivetoo
09.04.2012 22:29
Телефона ми беше спрян. Той ми писа и там ми каза, че ми е звънял...
0
0
Morena
Morena
09.04.2012 22:26
''Този сън го сънувах преди 2 месеца. От един месец някъде, въпросното момче разбрах, че ме е търсило, но нямаше как да се свърже с мен''.
-----------------------------------------------------
Ами точно това искат да ти кажат сънищата с това момче- той е търсил контакт с теб и затова ти се явява на сън.
Ако прочетеш онази книга, която ти казах че видиш, че е така.
0
0