Сънят ми се сбъдна...

Сънят ми се сбъдна...
Снимка: sanovnik.bg
Здравей те! Искам да ви разкажа, за един мой сън, който се сбъдна, поне от моя гледна точка. Аз съм авторка на историите „Сънувах, че съм в басейн с момче” и „Тази вечер пак го сънувах”. Както сигурно се досещате историите са свързани.

Тъй като често сънувам това момче, и повечето сънища ги помня ясно, така се случи и с този. Наскоро се замислих и намерих сходна връзка, впечатленията оставам за вас. Искам да отбележа, че като го сънувах това бяха изминали 2-3 седмици откакто разбрах, че си има приятелка.

Сънувах, че съм в голяма къща пълна с хора, мои приятели. И съм доста заета да почиствам и да се занимавам с домакинската работа като цяло. По едно време дойде въпросното момче с неговата приятелка.

На мен ми стана кофти, но гледах това да не ми пречи. Седнаха около масата и аз отидох до тях, по едно време това момче ме дръпна и ме прегърна. На мен ми стана много странно, видях погледа на неговата, която изобщо не беше доволна от таза гледка, а аз супер много се изкефих.

Стояхме известно време така, но аз имах работа и продължих да си я върша. Той почна да ходи след мен, но аз имах работа и го игнорирах. Но той се намираше начини да се докопа до мен и беше зарязал изцяло „неговото момиче”.

Реалността: Този сън го сънувах преди 2 месеца. От един месец някъде, въпросното момче разбрах, че ме е търсило, но нямаше как да се свърже с мен. Нещо, което не е правил от миналата година лятото(да ми звъни) дори на празниците ми пише, повечето пъти, които ми е писал са били с повод.

Разбрах, че рядко се вижда с неговата. Личи си, че иска да подържаме връзка. Като се чухме, се държеше много добре, нали говорехме си като приятели, се пак няма как да е друго. А докато той се е мъчил да се свържи с мен.

Аз постоянно посрещах и изпращах гости, занимавах се с университета и така нататък. Наскоро се сетих за този сън и ги свързах нещата.

Според вас, защо човек, който по някакъв начин се е опитвал да ви отбягва, изведнъж след като тръгне с друга ще прояви такъв интерес да ви търси. При условие, че на последната ви среща, сте осъзнали, че не е безразличен, както се опитва да покаже.

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ivetoo
Ivetoo
10.04.2012 21:40
Морена, бих искала да поговорим, ако си съгласна пиши ми личко съобщение със скайпа си :) Благодаря предварително :)
0
0
Ivetoo
Ivetoo
09.04.2012 22:29
Телефона ми беше спрян. Той ми писа и там ми каза, че ми е звънял...
0
0
Morena
Morena
09.04.2012 22:26
''Този сън го сънувах преди 2 месеца. От един месец някъде, въпросното момче разбрах, че ме е търсило, но нямаше как да се свърже с мен''.
-----------------------------------------------------
Ами точно това искат да ти кажат сънищата с това момче- той е търсил контакт с теб и затова ти се явява на сън.
Ако прочетеш онази книга, която ти казах че видиш, че е така.
0
0