Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах ада и самия дявол

Сънувах ада и самия дявол

Сънувах ада и самия дявол
Сънувах, че съм на нещо като астероид и навсякъде гори, дори и небето. Всъщност, това беше ада.

Някакъв тип с костюм ми говореше: Ти можеш да го победиш. Аз казвам: Мога.

През това време той дойде, а се оказа, че това е самия дявол. През цялото време се повтаряше думата ада, а не ад.

Някой може ли да ми разтълкувя съня ? Благодаря предварително.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
SinCity
SinCity
26.04.2010 22:15
Библията не е книга, която да четеш, за да ти се преспи. Потърсете малко из историята, за да видите колко е манипулирана и колко силно църквата е желала властта над народа. Как е манипулирала всичко. Шифъра на Леонардо е много показателна книга и заради нея Ватикана се вдигна точно защото много от лъжите им можеха да бъдат разкрити. Не използвайте библията по такъв начин. Относно съня ти. Видиш ли в съня си дявол, значи ти предстои да бъдеш излъган. Сънуваш ли, че дявол ти говори нещо, значи ще бъдеш подведен от нечестни хора. Това намерих аз, ти прецени дали е станало така и дали си бил излъган и подведен. Извинявам се, ако съм засегнала някой, но това е моето мнение.
2
0
jesus_mylord
jesus_mylord
22.04.2010 19:26
Уау, това е уникално. Дяволът е реална личност и адът е реално място. Ако ти се страхуваш от него, ако ти нямаш убеждението, че ще отидеш на небето след смъртта си и имаш неспокойствие в себе си, това значи, че не си спасен. Трябва да знаеш, че е привилегия Бог да ти даде такъв сън, за да те предупреди за това, което приближава. Това, че дяволът е бил облечен в костюм е много показателно - той никога не се представя в реалния си образ. И това, което ти е казал е невероятно: ти можеш да го победиш. Това е всъщност проблемът и неговата лъжа, защото ти не можеш да го победиш и не трябва и да се опитваш. (А твоят отговор: мога, просто изразява човешката гордост). Исус Христос го победи преди 2010 години, когато умря на кръст за всеки твой грях и провал. Сънят има само едно значение - трябва да се покаеш за греховете си. Потърси Бог и започни да четеш Библията.
Надявам се това наистина да ти е помогнало и да те е накарало да се замислиш. Сънят наистина не е случаен и не е измислица на твоето въображение.
3
0