До Ада и обратно

До Ада и обратно
Снимка: sanovnik.bg
Сънувах, че карам кола по една от онези планини, които са като спирала, правиш само завои нагоре по нея докато стигнеш върха, до тази планина имаше море (и океан може да е било не съм сигурна). Карам си спокойно и изведнъж без нищо да се е случило колата излиза от пътя и аз заедно с колата излитаме от пътя право в морето.

Незнайно как, но можех да дишам под водата, докато потъвах по-надълбоко и по-надълбоко започнах да виждам ада, нямаше огън или врящи казани, а беше разделен на нива, колкото по-надълбоко си затворен, толкова по-голям ти е бил греха. Беше си нещо като затвор с килии и решетки.

Колкото по-надолу слизах по-ужасни "хора" виждах. Мен ме затворих в най-долната килия заедно е една куртизанка. ДА! Беше куртизанка, типичната ренесансова куртизанка, с голяма руса перука на къдрици, напудрена с розово на бузите и червило само до посредата на горната и долната устна, и носеше рокля със стегнат корсет и широка пола.

Странно то беше, че аз бях на най-последното ниво, уж, което трябва да е за най-опасните, а беше куртизанка - много странно, какви ли са били тези по нагоре!?

Някой да има предложения какво може да значи съня ми?

Рейтинг

5
Общо 4 гласували
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
мими
мими
24.01.2012 12:20
До колкото знам,ако си в ада-ще те измъчват врагове
0
0