До Ада и обратно

До Ада и обратно
Сънувах, че карам кола по една от онези планини, които са като спирала, правиш само завои нагоре по нея докато стигнеш върха, до тази планина имаше море (и океан може да е било не съм сигурна). Карам си спокойно и изведнъж без нищо да се е случило колата излиза от пътя и аз заедно с колата излитаме от пътя право в морето.

Незнайно как, но можех да дишам под водата, докато потъвах по-надълбоко и по-надълбоко започнах да виждам ада, нямаше огън или врящи казани, а беше разделен на нива, колкото по-надълбоко си затворен, толкова по-голям ти е бил греха. Беше си нещо като затвор с килии и решетки.

Колкото по-надолу слизах по-ужасни "хора" виждах. Мен ме затворих в най-долната килия заедно е една куртизанка. ДА! Беше куртизанка, типичната ренесансова куртизанка, с голяма руса перука на къдрици, напудрена с розово на бузите и червило само до посредата на горната и долната устна, и носеше рокля със стегнат корсет и широка пола.

Странно то беше, че аз бях на най-последното ниво, уж, което трябва да е за най-опасните, а беше куртизанка - много странно, какви ли са били тези по нагоре!?

Някой да има предложения какво може да значи съня ми?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
мими
мими
24.01.2012 12:20
До колкото знам,ако си в ада-ще те измъчват врагове
0
0