Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Миналата нощ сънувах дявола

Миналата нощ сънувах дявола

Миналата нощ сънувах дявола
Здравейте ! миналата нощ сънувах, че дявола иска да убие всички хора от моя град . Аз живеех в една моя приятелка. Мама живееше с нас . Един ден решихме да излезнем на разходка. Точно затворих вратата на къщата и чух как някакво дете вика за помощ. Аз разбира се отидох да му помогна, но имах съмнения че е дявола. То беше закопано в земята и покрито с листа. Разрових листата и тогава видях дявола с моето лице. Той започна да ме гони и да вика след мен "Щом дете вика за помощ и е заровено в земята, тогава съм аз". Точно да ме хване и се събудих. Знаете ли какво означава ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Георги
Георги
24.10.2014 22:57
Търси БОГА. Моли МУ се. Само в НЕГО ни е спасението. Само ТОЙ ни е надеждата. Намери Библия и започни да четеш. Слава на БОГ !!!

БОГ да те благослови, теб и семейството ти. Амин.
1
0
desi rayjekova
desi rayjekova
15.10.2014 12:13
а бе я стига
0
2
ралица
ралица
15.10.2014 18:19
какво бе ??
0
0
suzenceto
suzenceto
15.10.2014 12:07
и ишожгг
0
0
аноним
аноним
14.10.2014 00:22
Аз съм сънувала и по-страшни неща... И ми е приятно да сънувам, винаги съм имала чувството, че съм в приказка и че е приятно да има и тръпка :) и не обичам да ме будят :)

НО не мисля, че това означава нещо!!!!!!!
3
2
****
****
13.10.2014 23:54
Тези мисли и видения са непрекъснато около нашите възприятия, но в момент на заспиване те могат да достигнат несмущаеми да някоя част от мозъка и сетивата ни. Някой ги режисира и играе. Това са външни за нас създания. Често взимат впредвид битието ни и случващото се с нас, дори имат достъп до неща, които ние не долавяме, сякаш за тях няма подобен проблем и са всезнаещи и всевиждащи. Те използват тази информация и ни подават режисирана версия на реалност, която нещо може да цели(понеже вече ги поставихме като отделни от нас същества/мисли). Гадно е да знаеш, че имат доста по-голям достъп до твоето, отколкото имаш ти самия. Може би по-свободните хора си знаят нещата без чужда намеса, може би са станали проводници на същите външни същества, може би са мутанти...

Задачката на някои е да познаят символиката, която е втъкана в естеството на нещата и техните имена, които пък обозначават глагола на тяхната същност/въздействие. След като научим символиките и им повярваме чрез няколко доказателства за съвпадение с реалността, тоест вярност, вече бихме могли да видим прикритото послание на продуцентите на сънища, които неизменно следват същите закони.

Лошата новина е, че докато ние се учим, то някои използват това като майчин език, а ние се чувстваме като изостанали и неуки деца, като дори можем да се отчаем при познаването на скоростта, с която те могат. При добри познания разбираме едва след време, което ни поставя пред свършен факт. Сякаш няма смисъл дори да опитваме да сме напреднали. Но пък и не тренираме както те понякога правят - ние не правем техните неща, колкото и да ни привличат. За това те ни владеят и причиняват всичко, те са първосигналните животни. Но в същото време не са реалните животни от биоразнообразието.

Кои/какво сте вие?
0
3
аноним
аноним
14.10.2014 00:25
нененене! Кой е ВИСШ МУТАНТ-Режисьор ще си играе със сънища на обикновените хора?! Те нямат ли си друга работа?!
5
1
сс
сс
13.10.2014 20:59
ами всичко опира до ежедневието и личните ти проблеми, просто се замисли върху какво се тревожиш напоследък,, сънищата са просто пречупен през твоя ъгъл свят
3
0
вгвг
вгвг
13.10.2014 19:56
Че имаш грехове но не ги признаваш
2
0