Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че разговарям с Дявола

Сънувах, че разговарям с Дявола

Сънувах, че разговарям с Дявола
Здравейте. Казвам се Ивелина, на 17 години съм и снощи в съня си разговарях с Дявола. Като за начало искам да кажа че съм чиста българка, християнка и вярваща в Бог. ще се радвам, ако има някой, който да разтълкува съня ми.

Бях излязла с приятели, по едно време съобщиха по радиото, че наближава огромна буря, нямаме време за евакуация и най - добре да се скрием някъде на по - сигурно.

По невероятно бърз начин аз и приятелите ми се озовахме в някаква стая
(бяхме 4-ма човека). Те адски бързо започнаха да влизат в някакъв гардероб, а аз започнах да събирам дрехите си от тази стая, уж с цел да ги спася.

След това видях, че вън вече вали. Те ми крещяха да влизам и да затварям вратата на гардероба. В мига, в който
влязох, видях всички ни отстрани и изведнъж целият гардероб се "напълни" с елекртичество, започна да ни удря ток и ние просто умряхме.

След това се озовах на някакво легло. Разбрах, че всички, които сме загинали, идваме тук и чакаме дявола да ни каже присъдата (дали отиваме в Ада или в Рая).

После видях непознато момче до мен и започнахме да си говорим за змии. Видях че косата му е изгорена и го попитах "Какво се е случило с косата ти ?"

След това всичко се напълни с вода, от нея излезе змия, а после Дявола, който
я държеше. Водата изчезна и змията също. Дяволът дойде и седна до мен на леглото и ми каза, че съм била доста силна за да събудя най - лошата от змиите my.(а аз дори не знам какво бях направила)

После започна да ми задава въпроси (от които си спомням само 2) Попита ме: "Ти под това яке само по тениска ли си ?" А аз казах: "Не, под това яке съм само по бельо, защото иначе ми става много топло".

После ме попита: "Ти някога
обичала ли си сегашния си приятел ?" и аз казах7 "Не. Никога." Той ме погледна и се усмихна.

Каза че обича лоши момичета, а аз съм била голяма грешница и съм щяла да съм неговата звездичка когато отидем в Ада. (а аз един грях не съм
направила в този живот).

Държа да отбележа, че не чувствах никакъв
страх, той беше доста приятен и сладък. Изглеждаше като момче на 25 и беше целият облечен в бяло. Харесваше ми да си говорим.

Дори започнах да го харесвам. Той каза, че също много ме харесва. Тогава си помислих: "Невероятно. Можем да властваме над ада заедно. Може аз да съм жена мy."(Каква глупачка).

Легнахме на леглото един до друг и продължихме да си говорим. Аз се сетих, че в реалния живот бях чела статия, че след края на света, дяволът щял да управлява новия свят вместо Бог.

И тогава незнам защо, му казах
следното тъпо нещо: "Вярно ли е, че след края на света ти ще управляваш новия свят и ще правиш само добро, всички ще са усмихнати и ще се обичат ?"

Той тогава се усмихна много силно и каза: "Да! Точно това искам - всички да са щастливи."После ми каза, че за мен
присъдата няма да важи и ще ми каже нещо, което ще ме зарадва. И аз си помислих "Да! Сега ще ме вземе с него. Той е страхотен!"

Но той просто ми каза: "Съжалявам, че ти и приятелите ти умряхте в бурята. Тях не мога да ги върна, но подаръкът ми към теб е, че ти ще можеш да продължиш да живееш живота си нормално и да се върнеш при семейството си." После ми се усмихна за последно.

Аз от моя страна се разочаровах ужасно много, защото исках да отида с него, не исках да си отива, но той сякаш се стопи
пред очите ми и аз се събудих.

Навсякъде описват дявола като нещо ужасно зло, но в съня ми той беше невероятно добър, а това не мога да си го обясня.
Много моля, някой да разтълкува съня ми защото това наистина много ме измъчва.


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
08.09.2019 07:35
Аз пък сънувах че съм във Вашингтон и с някаква момиче му носим пица. Когато стигнахме вратата на президента Дяволът се показа. Усещах страха да се излива върху мен, отстъпих няколко крачки назад и той каза "Стой тук искам да усетя страха ти и коленичи!". Съобразих се и вдигнах пицата нагоре, той я взе и ме попита "Колко е" аз му казах "С отстъпката 4:90". Той ми плати и не ми върна бакшиш после затвори вратата. В моя сън той беше целия в огън дрехите му груби червено-черни с червена маска и ядрани червени очи. Страхът ми бе толкова истински, че когато се събудих сърцето ми биеше бясно. Не сте виждали завихрения ужас на лицето му който поглъща дори чудовищата!!!
0
0
Потребител#236577
Той се е държал мило с теб, за да те подмами да си на негова страна и да спечели душата ти! Не му вярвай на Сатана, той е много голям лъжец и измамник! Съжалявам, че сега той ме чува и вижда какво пиша, обаче не ти препоръчвам да си на негова страна!
0
0
Анонимен
Анонимен
09.02.2019 02:05
И аз сънувах както си беше всичко нормално с моя приятел бяхме и леко по лека Зе да става зле почнаха да се преобразяват хората в някакви демонични чудовища и взеха да ме нападат и не знам как и аз се преобразих и бях демона черен с червено с крила и с много голями рога бях по силен те ме нападнаха и аз ги вкарах в ада и започнах да се бием
0
0
Симеон
Симеон
15.04.2016 10:15
Иве снощи и аз сънувах дявола, както си сънувах един обикновен сън, изведнъж се озовах на една пейка, както нямаше никой с мен се появи някакво съвсем непознато за мен момиче, около 17-18 година, питах я "коя си ти?" А тя отговори "Кой съм аз ли? Аз съм дявола." Викам му "докажи тогава" и изведнъж сънят ми се промени, видях неща които дори на сън не бях виждал, неща непонятни за мен, не вярвах че е той докъто не ми изреди 5 сънища, тогава му казах "добре добре спри, да предположим че ти вярвам, к'во искаш от мен?" Тя се изсмя и ми вика "аре де няма ли да идваш вече при нас" аз също се изсмях и казах "е че толкова ли съм грешен че да идвам при теб?" Тя отвърна "аз тва не го знам, не го решавам аз" аз казах "тогава кой го решава?" И тя "Господ" поседяхме малко, тя ме разпита как ми върви живота и ми направи предложение да си продам душата но и отказах и тя се усмихна доста интересно тогава попитах "добре де ти защо пък точно с мене дойде да говориш? Толкова ли ме харесваш?" Тя се изсмя доста силно и каза "бъди далеч от мисълта че харесвам теб или някой друг човек" и аз "а тогава защо дойде при мен?" Тя каза "интересен си ми, както и музиката която слушаш (а аз слушам метъл) учудих се и питах още но не ми каза защо е дошла при мен, тогава я разпитах "ада самота ли е или огън?" Тя ми вика "хаха много четеш момче" и тогава ме попита "къде ще ти е по-добре? В рая или в ада?" И аз и казах "добре де, ти си бил ангел сега си демон, видял си и двете, на теб къде ти е било по-добре?" Тя ме изгледа и замълча и аз викам "ето виждаш ли? На мен ще ми е по-добре в рая" тя поседя усмихна ми се потупа ме по рамото и вика "добре тогава, може би пак ще си говорим някой път" върна ме към предния ми сън и аз сънувах още малко и се събудих. Разбирам те много добре...
1
0
Веселина
Веселина
25.04.2010 14:00
Дявола не е добър, запомни. Щом е враг на Бога, а Бога е добро, значи не може да е на хубаво. Щом си християнка и си тъй млада, значи си лесна плячка за дявола. Отиди в църква и се помоли. Инак Бог ще си мисли, че ти не Го обичаш, а ние всички трябва да Го обичаме.
4
2
lady_m
lady_m
17.04.2010 14:22
И аз съм сънувала дявола, обаче нямаше образ на човек, а на сянка. Една тъмна сянка в образ на човек. И той беше се преобрезил като Исус Христос. Когато го доближих, излезе един страшен голям огън. Много се изплаших. Той започна да ме дърпа за ръката. Тогава се събудих.
4
0
Ivelina
Ivelina
16.04.2010 14:32
Аз това го видях, мила. Исках друго мнение.
1
1
eni
eni
16.04.2010 14:30
Видиш ли в съня си дявол, значи ти предстои да бъдеш излъган. Сънуваш ли, че си дявол и си неомъжена жена, значи ще се омъжиш. Сънуваш ли, че дявол ти говори нещо, значи ще бъдеш подведен от нечестни хора.
Ето какво значи сънят ти.
0
0