Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че родих Дявола

Сънувах, че родих Дявола

Сънувах, че родих Дявола
Снощи сънувах ужасен кошмар. Може би най-страшното нещо, което съм сънувала до сега.
Съня започна със "събуждане" в собственото ми легло. Бях облечена със бяла дълга ношница, която беше цялата пропита с кръв. Когато се изправих и видях цялата кръв се изплаших и вдигнах нагоре роклята, разкривайки огромно кърваво петно на чаршафа под мен. Изведнъж започнаха зверски болки в корема. Опитвах се да крещя, но нито звук не излезе от устата ми в резултат, на което гърлото ми се раздра.

Видях как от мен излезе най-прекрасното същество, което бях виждала. Беше прекрасно момченце със черно гарванова коса взряло сините си очи в мен със най-красивата усмивка някога. Намерих чист чаршаф до мен и го увих в него. Взех детето в обиятията си. Най-красивото дете, което очите ми бяха виждали. Гледах малкото му личице, взирах се в очите му, вече го обичах. Но както гледах сиво-сините му очи той се превърна във самия Дявол, аз изтръпнахи за части от секундата скочи в лицето ми и аз от страх се събудих.

Все още не мога да повярвам какво сънувах.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Соня
Соня
16.02.2017 18:19
Знам, че ще прозвучи налудничаво, но според мен за напред трябва да внимаваш с кой осъществяваш какъвто и да е интимен контакт. Не се знае кой какъв е, дали самият Дявол не се крие или човек лош колкото него, ако не внимаваш можеш да създадеш нефилим ( полубожествен осъщество - получава се от кръстоване между човек и ангел или архангел, какъвто е Луцифер ( Дявола )
0
0
Кристина Черникова
В живота ти цари хаос и вълнение. Възможно е да преживяваш трудности в реалния си живот. От друга страна, дяволчето е символ на негативните и потискани аспекти на Аз-а.
2
2
maria
maria
30.05.2016 23:17
Този сън ми напомня за идването на антихриста. Определено кръвта в съня значи истина,според мене много скоро ще научиш някаква тайна или ще разкриеш лъжа.
Може би си гледала филми на такава тема? Или може би си много вярваща и се опитва да те сплаши. Иначе съня ти е много интересен само мога да те успокоя,че антихриста може да е роден вече чух че ще идва от Турция. А може би не е роден, надявам се да не е роден.
2
8
Барни
Барни
04.06.2016 00:28
Честно?Идвал от Турция?
Къде е този твой Бог,че да има и дявол...къде е справедливостта в живота за едни и липсата на такава при други....не ми се спори пак за подобно нещо...ако имаш коментар или въпрос просто ми пиши на Лично..Л.С.

Да речем е Бог има и Дявол също....време е за избор и война...макар и да се съмнявам,че ги има.
2
3