Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не мога да спра да сънувам

Не мога да спра да сънувам

Не мога да спра да сънувам
Здравейте, за пореден път! В час по Психология и Логика учителката разказваше за сънища, за това, че те са нещо, което може да си играе с нас, с нашите чувства, емоции и прочей. Някой хора казват, че това което сънуваш е нещото, за което бленуваш, нещото което искаш да ти се случи, а е невъзможно.

За мен това категорично не се отнася, поне не съм забелязала. Всеки път когато си легна и затворя очи започвам да сънувам различни и в повечето случай несвързани неща. Например снощи сънувах, че имам дълга, здрава, права коса(в реалния живот нямам толкова хубава коса, но си я харесвам и определено не е нещо, което искам).

Сънувала съм червени женски устни, магьосници, кучета, приятели, цигари, запалки, музика и т. н. Имам чувството, че няма нещо, което не ми е излязло пред очите. Постоянно гледам какво означават сънищата ми.

Понякога, когато мога да ги разтълкувам, се оказват верни и значението на съня ми се оказва реалност в живота. Други пъти или не знам какво означава, или не му обръщам внимание. Но аз вярвам в сънищата си и знам, че може би те са един вид предупреждение. Но защо не спирам да сънувам?

П. С. Знам, че това не се отнася за тази тема . . . и все пак. . . Наистина много, много, даже адски често ми играят очите. Напоследък е все дясното и от време на време съвсем лекичко лявото. Четох, че да ти играе дясното око е на хубаво, но то ми играе всеки ден . . . На майка ми също и играят очите. . . и все пак е странно и необикновено! Наистина мисля, че има нещо в тази работа. Ако някой е запознат с нещо нека да помогне!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ина
ина
25.05.2016 09:06
спокойно аз сънувам всяка вечер по различни 5-10 сънища и не знам как да се справя..това ме натоварва много
1
0