Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не мога да го определя

Не мога да го определя

Не мога да го определя
Здравейте, отново сънувах един от моите сънища, които не знам и аз как да определя. Сънувах, че съм в някакво село. Не знам кое беше то, но аз знаех къде отивам.

Тръгнах към къщата на мои приятели, която беше в края на това село. По пътя минах покрай река - много тиха и спокойна. Стигнах до къщата и от вътре излезе едно момиче, което ми се зарадва и ми подаде бебенце. Взех бебето и се оказа, че аз съм неговата майка.

Седяхме на двора и аз си играех с детето си, когато мина една моя колежка и ме попита на колко е бебето. Аз й казах, че е на 4 месеца а после се сетих как и кога "съм го родила" и се завайках, че е на два месеца и че съм излъгала.

После отидохме някъде в друга къща или по скоро зад нея. От там се виждаше реката, която беше спокойна и чиста но сега беше много буйна. Момичето, което беше с мен ми показа в далечината някаква дупка, която виждах съвсем ясно.

От дупката излизаше лава и изведнъж спря. Момичето ми каза, че лавата излизала на всеки 4-5 минути.Когато погледнах пак натам се оказах до едни релси. През цялото това време бебето беше с мен. Чух свирка на влак и тъкмо когато той минаваше лавата пак изригна.

Влакът минаваше през нея, но загуби контрол и щеше да излезе от релсите. Аз стиснах много силно бебето в прегръдките си и в момента, в който очаквах влака да ни помете, той влезе в нормалния си ход и мина покрай нас.

Затворих очи и когато ги отворих аз и момичето бяхме на пътя пред друга къща и се сбогувахме. Тя си замина а аз гледах къщата и й се възхищавах. Беше дървена но много красива и с чудесна лятна градина отпред.

Обърнах се прегърнах бебето, усмихнах му се и си тръгнахме. След това се събудих. Ако някой може да ми разтълкува съня ще съм му много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати