Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»В дома ми има лошо присъствие. Дайте съвет за усилване на светла магия!

В дома ми има лошо присъствие. Дайте съвет за усилване на светла магия!

В дома ми има лошо присъствие. Дайте съвет за усилване на светла магия!
Здравейте, аз съм Ангел Калоянчев и баща ми е екзорсист, тъй като от малък ме обучава да бъда и аз като него често ходех с него по обекти. Веднъж го изпратиха на опасна мисия с много силен демон и като се прибра каза че демонът го е прокълнал и не му беше добре няколко дни. Аз не бях с него на този екзорсизъм, след тази случка баща ми спря да ходи по обекти от страх да не се повтори, казваше че усещал нещо дяволско.

Миналата година баща ми се спомина и усещам тъмно присъствие в къщата ни. Имайки впредвид с какви зли духове се е борил през живота си се опасявам да няма нещо общо с проклятието и къщата да е обладана от зли демони. На няколко пъти се описах да изгоня тъмнината от дома си, но не съм достатъчно опитен. Моля дайте съвет за усилване на светлата магия!

П. П. - Пробвах със свещи, светена вода и да чета от библията но изглежда че няма ефект.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Анонимна
Анонимна
23.06.2016 20:52
Това е много опасно. Екзорсистите често (без да искат) отнасят отнасят злото със себе си. Трябва много силно да вярваш в това което правиш. Пробвай първо да призовеш духа на баща си (седни на стол, сложи още един срещу теб и на него остави снимката на баща си, запашена свещ, чаша с вода и парче хляб) но внимавай, защото заради професията на баща ти можеш да призовеш зъл демон. (ако усетиш нещо нередно просто духни свеща) И когато усетиш присъствието на баща си го помоли да ти помогне, тогава започни отново ритуала със свещите, светената вода и библията. На другия ден отиди в църква, помоли се за дома си, за мира на душата на баща си и благодари на Бог.
9
7
Звиран
Звиран
03.08.2016 10:57
За дух на българин се слага чаша ракия и парче луканка. Чувал съм, че става и с бира и шкембе.
3
0