Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дали тези сънища са свързани?

Дали тези сънища са свързани?

Дали тези сънища са свързани?
Здравейте. От месеци не бях сънувала нищо. Принципно сънувам изключително рядко, пък камо ли два или три дена подред, но именно това се случи в началото на тази седмица. И трите сънища не ги помня кой знае колко добре, но все мисля, че има някаква връзка между тях, и затова реших да ги споделя в една статия.

В първия си сън се намирах в училище. Всички ученици се бяхме събрали там по незнайна за мен причина. Бях изгубила приятелите си и се оглеждах с надеждата да ги намеря, но не успях. Вместо тях, видях едно момче, което имаше татуировка на лъвска глава на ръката си. Това бе последното, което видях, преди да се събудя.

Следващият ми сън се разви в някаква хижа или къща за гости, която беше непозната за мен. Бях поканена там за рождения ден на една своя приятелка.

Поради някаква причина, всички гости се бяхме събрали на най-горния етаж и едвам се разминавахме по тесните коридори. Пробутвайки се през тълпата до входа на една от спалните, влизам и виждам рожденничката, гаджето и (момчето от предишния ми сън. Изпитвам симпатии към него още от преди да станат гаджета с приятелката ми) и едно непознато момиче. Двете се бяха прегърнали, а момчето седеше на леглото. Аз попитах:
"Какво се е случило? Всичко наред ли е? "

"Тя няма да се излекува. Обречена е. " каза непознатата.
След тези нейни думи, аз пак погледнах към момчето. Той така и не отвърна поглед от земята. Почувствах, че трябваше да изляза от там. Затичах се към вратата, водеща към коридора и след като я отворих, видях, че хората, които бяха там преди, бяха изчезнали - или поне повечето от тях. Няколко момчета бяха останали и пренасяха китари от долните етажи. Оставиха една червена електрическа китара на земята, до всички останали, но заради тази китара аз се спрях да тичам и започнах да я гледам с изумление. Точно когато щях да я взема, алармата ми ме събуди.

И в съня си от тази вечер се намирах в някакъв апартамент, но този път бях само с момичето, на чиито рожден ден бях в предишния си сън. Докато тя миеше чинии, аз отидох до нея и я попитах:
"Какво искаш да правим днес? "
"Ами, днес си мислех всеки да прави каквото си поиска. . . "
Нещо ми подсказа, че щеше да се види с гаджето си, но не искаше да ми каже.
"Аха, ясно" казах аз и излязох от апартамента.
След това се озовах в градината извън блока. Там имаше някаква дървена пътека, по която тръгнах да ходя. Ходейки забелязах, че съм стигнала края на пътеката. Бях стигнала до някаква иглолистна гора, която беше обгърната от мъгла. Забавих ход и секунди преди да прекрача прага на дървената пътека, се обърнах и побягнах в обратната посока.

Моля, ако някой знае дали тези сънища са свързани или може да ги изтълкува, да коментира.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
катя
катя
28.10.2015 11:21
Може би от предишен живот....
1
0
Пламена M.
Пламена M.
21.10.2015 17:11
Аз няма как да си помогна да тълкуваш тези си сънища. Само ще ти кажа, че по принцип е установено, че ние (хората, а и животните), сънуваме всяка вечер и то през повечето време, в което спим. Това че от няколко дни си започнала да си спомняш детайлно своите сънища, говори за това, че съзнанието е по-отворено от преди. В това няма нищо лошо, дори напротив, стига да не ти пречи да се наспиваш.
1
2