Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дали баба е емоционално свързана с мен

Дали баба е емоционално свързана с мен

Дали баба е емоционално свързана с мен
Здравейте! Бих искала да се посъветвам с някой, и се сетих за този сайт. Днес баба ми ме извика при нея, защото имала да ми казва нещо. Започна да ми разказва какво е санувала тази нощ. Каза ми, че в нас са дошли момчета да боядисват оградата, пейката. . и когато приключили се случило това.

понеже аз съм от вътрешната страна на оградата, те стоят от външната, и баба ми ми казва че са започнали да ме целуват, да ме прегръщат. "единия те целува оттука. . другия оттам. . и то бяха много момчета. . покрай 5-6. . и то все такива височки, хубави. . по едно време като те хванаха и те вдигнаха на горе. . вдигнаха те на ръце. . . и започнаха да те подхвъргат. . и викат (весело). . " Каза ми че е започнала да ме вика да си вляза у дома. . защото иначе ще се обади на баща ми да му каже какво правя. .

Аз попринцип тази година кандидатствах след 7 клас и ме приеха във училището във съседния град. Да не би да се притеснява за мен. . за нещо свързано с мен? не знам какво може да означава този сън. . аз съм много близка с баба си. Също така преди седмица се обвързах с едно много мило момче, което много харесвам и той мен. Не съм точно сигурна че баба ми знае, но със сигурност се е разбрало )

Ако имате някакви предложения какво може да значи съня на баба ми, моля ви споделете ги.

Благодаря ви предварително! )))
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Надежда Михайлова Райчева
Надежда Михайлова Райчева
29.08.2014 12:34
Ами просто тя се притеснява за теб и като мисли вечер в този случай може би го мисли и в саня
6
0
надя12
надя12
29.08.2014 12:36
Благодаря
1
0
Надежда Михайлова Райчева
Надежда Михайлова Райчева
29.08.2014 12:35
Извинявай за грешките
6
1