Дали когато умреш, забравяш тези, който си обичал

Дали когато умреш, забравяш тези, който си обичал
Снимка: sanovnik.bg
Навсякъде около мен беше тъмно. Мисля, че се намирах на открито, но не съм сигурна, защото накъдето и да погледнех виждах само тъмнина. Но нямах усещането да съм под закрит покрив. Единственото което различавах в тази тъмница беше една кръгла маса точно пред мен. На стол до тази маса стоеше момче и усмихвайки се гледаше нагоре към мен (понеже аз стоях изправена до тази маса).

Не го познавах, но го чувствах близък. После той ме попита:" Как мислиш, дали когато умреш, забравяш тези който си обичал, докато си бил жив? "АЗ бях много объркана от този въпрос и просто стоях и го гледах учудено, а той продължи да ме гледа и да се усмихва. Не помня дали му отговорих на въпроса и изобщо какво е станало нататък в сънят.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Виктория
Виктория
26.09.2014 18:06
А дали е възможно момчето от всичките ми сънища да е един и същ човек(душа). Защото наистина го чувствам много близък.
0
0
Зетабета
Зетабета
26.09.2014 15:48
Здравей! Душата забравя за земния живот,но не забравя онези,с които духовната връзка е била силна.Когато духовно близкия човек си отиде от Този свят, в Онзи свят душите,които са били близки,очакват душата,за да й помогнат да се извиси,да се приближи доБог и Божията Любов.Сънят ти казва,че не бива да загърбваме и да забравяме онези,които са ни духовно близки,тъмнината в съня е знак,че отдаваш голямо значение на материалните неща и се дистанцираш от духовното.Въпроса е и с отговор-обичам и ще ме помнят или ще ме помнят,защото сме се обичали,интерпретациите са много.
0
0
m
m
26.09.2014 08:30
Опитай се да го разтълкуваш !!!
"Как мислиш,дали когато умреш,забравяш тези които си обичал,докато си бил жив " .
Някой си е отишъл от този свят,който ти е показвал обичта си а ти или не си я приела,или не си повярвала в нея !!!
Преразгледай си миналото!!!
0
0
турско робство
турско робство
26.09.2014 00:01
Да, забравяш, или по-скоро бива промито в схемите ти, което е по-добрият вариант! По-добре е да няма подобни чувства, повярвай, или проумей!
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
24.09.2014 15:57
Ако си имала истинска любов към тях,никога няма да ги забравиш, а ще се слееш с тях в една вселенска любов.Според мен това момче е твоят ангел.Искал е да ти припомни за любовта.
0
0
Папи
Папи
22.09.2014 23:21
Може би сънят се е появил, защото изпитваш тъга от раздялата с някой обичан човек:(
Или ако не е така, може би това момче е някаква душа, с която сте били свързани в предишен живот, и сега просто се срещате отново (затова си го почувствала близък).
Тъй като разсъждавам винаги в посока на принципа "Бръсначът на Окам" (който гласи, че възможно най-простото обяснение най-често се оказва вярното), съм склонна да се доверя на първия вариант - че просто изпитваш тъга и скръб по някаква раздяла с много близък човек и се двоумиш дали той не те е забравил.
2
0