Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дали когато умреш, забравяш тези, който си обичал

Дали когато умреш, забравяш тези, който си обичал

Дали когато умреш, забравяш тези, който си обичал
Навсякъде около мен беше тъмно. Мисля, че се намирах на открито, но не съм сигурна, защото накъдето и да погледнех виждах само тъмнина. Но нямах усещането да съм под закрит покрив. Единственото което различавах в тази тъмница беше една кръгла маса точно пред мен. На стол до тази маса стоеше момче и усмихвайки се гледаше нагоре към мен (понеже аз стоях изправена до тази маса).

Не го познавах, но го чувствах близък. После той ме попита:" Как мислиш, дали когато умреш, забравяш тези който си обичал, докато си бил жив? "АЗ бях много объркана от този въпрос и просто стоях и го гледах учудено, а той продължи да ме гледа и да се усмихва. Не помня дали му отговорих на въпроса и изобщо какво е станало нататък в сънят.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Виктория
Виктория
26.09.2014 18:06
А дали е възможно момчето от всичките ми сънища да е един и същ човек(душа). Защото наистина го чувствам много близък.
0
0
Зетабета
Зетабета
26.09.2014 15:48
Здравей! Душата забравя за земния живот,но не забравя онези,с които духовната връзка е била силна.Когато духовно близкия човек си отиде от Този свят, в Онзи свят душите,които са били близки,очакват душата,за да й помогнат да се извиси,да се приближи доБог и Божията Любов.Сънят ти казва,че не бива да загърбваме и да забравяме онези,които са ни духовно близки,тъмнината в съня е знак,че отдаваш голямо значение на материалните неща и се дистанцираш от духовното.Въпроса е и с отговор-обичам и ще ме помнят или ще ме помнят,защото сме се обичали,интерпретациите са много.
0
0
m
m
26.09.2014 08:30
Опитай се да го разтълкуваш !!!
"Как мислиш,дали когато умреш,забравяш тези които си обичал,докато си бил жив " .
Някой си е отишъл от този свят,който ти е показвал обичта си а ти или не си я приела,или не си повярвала в нея !!!
Преразгледай си миналото!!!
0
0
турско робство
турско робство
26.09.2014 00:01
Да, забравяш, или по-скоро бива промито в схемите ти, което е по-добрият вариант! По-добре е да няма подобни чувства, повярвай, или проумей!
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
24.09.2014 15:57
Ако си имала истинска любов към тях,никога няма да ги забравиш, а ще се слееш с тях в една вселенска любов.Според мен това момче е твоят ангел.Искал е да ти припомни за любовта.
0
0
Папи
Папи
22.09.2014 23:21
Може би сънят се е появил, защото изпитваш тъга от раздялата с някой обичан човек:(
Или ако не е така, може би това момче е някаква душа, с която сте били свързани в предишен живот, и сега просто се срещате отново (затова си го почувствала близък).
Тъй като разсъждавам винаги в посока на принципа "Бръсначът на Окам" (който гласи, че възможно най-простото обяснение най-често се оказва вярното), съм склонна да се доверя на първия вариант - че просто изпитваш тъга и скръб по някаква раздяла с много близък човек и се двоумиш дали той не те е забравил.
2
0