Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»За тези,които вярват,че са вампири

За тези,които вярват,че са вампири

За тези,които вярват,че са вампири
Напоследък все се чудя защо хората си представят,че са вампири и това се превръща в болест,която се предава по филмов или книжен път (Говоря за ЗДРАЧ и подобни) . Аз самата за известно време боледувах.

Въпросът е,че все повече момичета се обличат в готик дрешки и си въобразяват,че слънцето ще ги убие.Аз лично познавам едно,което даже си пудри лицето до бяло,мисли си,че е зомби или нещо такова .

Манията по вамповете ме зашеметява отвсякъде.И аз съм чела ЗДРАЧ и съм гледала БАВАЧКАТА МИ Е ВАМПИР,но не съм се опитвала да пия кръв. И съм склонна да кажа на всички маниаци на мистериозни същества,че НЯМА РЕАЛНИ ВАМПИРИ. Да,ментално може да се настроиш да си вампир,но не и физически.

И реших да го кажа преди някоя маниачка на "пие кръв".
ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА да убие гаджето си с намерението да

Исторически погледнато,вампирите са легенда,а в днешно време са мечтата на много тийнове като мен. Науката е доказала,че има вампири,но те се наричат в реалния свят ПРИЛЕПИ ВАМПИРИ (намират се в джунглите),ПИЯВИЦИ и кръвопиещи рибки.

Медиците са доказали,че да се пие кръв е опасно. Хората нямат кръвообработващи органи и повече от лъжица кръв може да отрови един средностатистически човек.

Така че вампироманите ще са много разочаровани от реалността,но е за тяхно добро (освен ако не станат луди,които скитат посред нощ и съскат на хората).

Послепис: Изкуствените зъби са кофти,от опит го знам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
алекс
алекс
08.08.2013 22:16
оле не казвам го на нина97 канибали са тези които се хравят с собстеният си вид а не които се хранят с сорово месо защото в такъв случай тези които хапват суши са канибали а
0
0
Ини
Ини
22.06.2013 09:09
Аз може би не съм средно статистически вампир.Аз съм енергиен.Ако не ми вярвате...Но това по скоро не е магия а болест.На мен обаче не ми пречи
1
0
Bili
Bili
23.03.2013 23:59
Човече писна ми от такива които се разправят.Нямало духове вампири демони самодиви и др.Това че не вярвате в тях е ваш проблем а другите могат да си вярват в такива неща.Аз пък си вярвам в тях и не се обличам готик за да приличам на вампирка или нещо такова.Науката също е доказала че човек си представя че нещо не съществува когато го е страх от него.От къде да знаем че не ви е страх и затова за да пишете.Човек вярва в каквото иска......
1
0
Danny Rand
Danny Rand
17.03.2013 17:32
На Уайлд искам да вметна,че отровата не те поразява моментално,а се проявява чак след години и вреди бавно,като пушенето,например. И това с яденето на сурово месо не се нарича канибализъм.На 16 съм,но и аз знам,че канибал е всяко същество,което изяжда себеподобните си,такъв е и попвата лъжичка. :)
0
0
Aneta
Aneta
16.03.2013 21:25
Да аз също съм чела и гледала Здрач и много го харесвам, но не си пия кръвта или пък не си мисля, че съм вампир.Просто ми харесва идеята за вампири, но например не се обличам готик, напротив ходя с цветни дрешки и не си мисля, че слънцето ще ме убие.Но има някой тийн, които...
0
0
wild
wild
16.03.2013 19:52
не съм съгласен че повече от лъжица и ще отрови човек не съм вампир нито искам да съм но от време на време си пия кръв животинска и за момента нямам проблеми. също това че понякога ям сурово месо да не би да означава че съм каниибал и споко не е човешко :)
0
0
darKneSS..inHeR.SoUL
darKneSS..inHeR.SoUL
16.03.2013 11:18
очевидно сте чели поредицата "Вещици", а не Вампири!!
0
0
Danny Rand
Danny Rand
16.03.2013 11:17
Да,какво по-точно сравнение... :ДДД
0
0