Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Започвам да се плаша от тези сънища

Започвам да се плаша от тези сънища

Започвам да се плаша от тези сънища
Преди няколко дни сънувах , е се прибирам в къщи. Вървя си по улицата с други хора и изведнъж едно момиче което става на кон започва да ни рита. Аз започнах да махам с чантата си и това момиче-кон се оттегли, така си продължих по пътя.

Когато стигнах до *у нас*влизам през една врата поздравявам една баба и отварям друга врата-така докато на отворих поне 3-4 врати. Накрая се прибрах и всички ме очакваха.

До тук всичко е наред ще кажете, ама не тази сутрин се събуждам с сълзи в очите почти всичко се повтори само дето като се прибрах нямаше никои и всички които върваха с мен ме успокояваха че може и да са в другата стая, само че нещо ми подсказваше че вече сам сама. Помогнете ми ако можете, започвам да се плаша.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
03.02.2014 17:22
Не се притеснявай.В живота те очаква всичко, но важното е,че не се отчайваш, а продължаваш да отваряш нови и нови врати.А това,че си сама все някога ще се случи.
1
1
Зетабета
Зетабета
02.02.2014 16:31
Сънищата отразяват нашите мисли,подозрения,съмнения или ни подсказват изход от трудни житейски ситуации,като нашето подсъзнание използва опита,натрупан през преражданията,поне така казват.Сънят ти е показателен-кон-символ на вярност към взети решения,верност на приятел и към приятел,жени-думи,ритане да те рита,да риташ-опасност,дом-завръщане, в съчетание с баба,към стари неща,мъдър съвет,врата-тайна,да отваряш врата,ще откриеш отдавна премълчавана истина или тайна,хора-разправия,изясняване на отношения,клюки,изчезнали хора-лесно разрешим проблем,сълзи-радост.Е,сънят ти показва,че трябва да си нащрек и да не се доверяваш сямо на думи.Доверявай,но проверявай!
1
0