Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Никога не викайте демони!

Никога не викайте демони!

Никога не викайте демони!
Преди време на 3-ти април аз виках демон "кървавата Мери" 5 вечери по късно чух гласа на побесняла жена да крещи на санскритски език крещяла е цели 4 часа но аз чух само думата "аясял" ( в превод - какво )мина се време не съм сигорен колко дни беше един ден около 14 часа през деня (не помня дата) си полегнах още със затварянето на очи чух думата "моло" от същата жена но с добър тон( в превод - безбожен)

чудих се какво означава тази дума с месеци запознах с хора които ми помогнаха и научих адски много нещата и като разбрах че "моло" е "безбожен" и си казах "това нещо от къде знае че не вярвам в бог " един човек от хората които ми помагаха ми даваше савети ми каза че това е демон и те знаят всички езици а санскритския език се е говорил по бъгарските земи до 4 век след христа и в момента се говори само в индия от 194 000 човека и е смятан за древноидийски език и също за мъртав език а "санскрит" в превод означава "тъмнина"

чудех се какво да правя и реших на хвърчащ лист да напиша извинително колко се извинявам за сторенето че съм викал демона и да ми порости но той ме "наказа" така да се изразя написах на листа че се извинявам и да ми прости и го залепих на огледалото на което виках демона може би нямаше и 10 минути и изгубих ( ако бих казал в проценти ) 70 % от силата в тялото си едвам ходех и главата ме цепеше яко и почнах да си пиша с човека с който ми помага и ми написа "пий светена вода моментално "

чувствах се като сгазен от камьон и гледах на кръв и си легнах на леглото и почнах да се моля на господ за първи път от 19 години от молене заспах като се събудих вече нищо не ме болеше може би господ наистина го има мина се време и видях в интернет за Анелиз Михел германка която е била обадана от 6 демона и при нея пъвия пристъп е бил абсолютно същия.

та савета ми е никога да не викате демон независимо който и да е ще ви се иска да се самоубиете че да се спасите казвам ви от личен опит и мисля че демона вече не е в къщата слава богу. . . никога не викайте демон ще съжелявате. . .

послепис : съжелявам за пунктуационните грешки и за всички грешки в текста
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
52
40
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
maria
maria
13.08.2015 13:20
Преди да извикате демон,или дух,прочетете историята на момчето!
7
0