Демони и духове

Демони и духове
И така, какво мислите относно дяволи, демони, духове или тия работи? Дядо много ми е разказвал тия работи като ми представяше дявол във вида на бяла коза. Каза ми, че като карал колело той видял една коза после тя изчезнала.

Имам много други истории за такива бели кози и овце и такива работи, но това не е темата. Някой разкази за Дама Пика, някакви Мерита и Самари

Но едва ли е възможно те да са истина и... Смисъл как е възможно от едно отражение да излезе нещо което да убива.. И как Дама Пика се напъхала във това огледало?

А според мен тези неща "донякъде" са измислени... но все пак не бих се престрашил да пробвам по известни ритуали и такива глупости

И се чудех какво вие мислите по въпроса, споделете нещо "НЕ ИЗМИСЛЕНО" и нещо не споделено. Вие да знаете някакви семейни духове и тайни?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Мари
Мари
25.01.2014 16:28
Има един истински случай с едно момиченце от София(беше отдавна)
Това момиченце било в кома но още живо.докторите не знаели как да я събудят затова родителите се отказали да спасят детето си и го погребали.след погребението(не знам дали е била същата нощ или по късно)майката сънувала детето си.момиченцето било сред пълен мрак(или нещо подобно не си спомням)и викало майка си и баща си питало ги защо са го оставили на такова място.майката се събудила и споделила с бащата.на следващия ден отишли при врачка която им казала че детето им си е поиграло с дявола.после отишли при приятелката на момичето която била с нея когато изпаднало в кома.тя разказала че искали да призоват дама пика.затворили се в тоалетната(не си спомням дали пуснали чешмата)взели едно малко огледалце напръскали го с парфюм написали имената си на него с червило и казали 3 пъти,,дама пика покажи се!"тогава момичето изпаднало в кома а приятелката й се опитвала да отвори вратата но била заключена.накрая успяла да я отвори и почнала да крещи,,дама пика беше!дама пика го направи!"родителите решили да разкопаят гроба на момичето.когато отворили ковчега детето не било както го оставили(легнало по гръб)а на едната страна и имало драскотини по лицето и вътрешната страна на ковчега
Съветвам те НИКОГА да не си и посмял да призоваваш дама пика кървавата мери или изобщо нещо такова!По добре да си останеш жив отколкото да бъдеш убит от някаква откочалка-психопат която живее в огледало!
4
1
Анонимен
Анонимен
22.11.2018 19:43
Kakvo e OTKOCALKA mm?
0
0
Suni Dani
Suni Dani
04.10.2013 14:10
плеасе моля не викай дама пика и тем подобни, може да не съществуват, но все пак на този свят има паранормални явления които учените още не са мн информирани, и нищо чудно да стане нещо, не напразно има истории с ...понякога фатален край.Мирувай там, нали знаеш поговорката - да би мирно седяло, не би чудо видяло.Или Каквото надробиш, това ще сърбаш:)
задоволи се с четива, любопитни неща относно тези работи, ако трябва филми, вместо да ги практикуваш.А и с повече информация можеш да размислиш.
То е като наркотиците.От любопитство и послее...А тези които са запознати не са толкова любопитни и знаят отговора.
4
0
Пери
Пери
27.07.2013 20:47
И моя дядо ми е разказвал много истории за дяволи, които се представяли за бели кози ако тръгна да разказвам ... Много са такива и са истини при това.
1
0
gabimusic
gabimusic
27.07.2013 17:53
Баща ми е викал духове на около 10 години палили са свещи и са казвали някакви думи и с вестник и ключ и ключът се въртял и дигал лампи и светвал и огасвал крушката и много други
1
0
Кристен
Кристен
17.07.2013 13:04
Аз имах една приятелка, която каза на друга моя приятелка, че сям я обидила зад гърба й(не беше така).
Когато се сдобрихме с нея отидох у тях да си пишем заедно домашните. Докато пишехме аз потропвах леко с химикалката под масата и тя се уплаши!
Казах й, че може да е дух и трябва да проверим.
Сложихме на пода захар(на купчинка)и започнах да казвам някакви измислени клетви.
Затворихме си очите и брояхме до 10.След това аз настъпвах с крак захарта и тя когато отвори очи, и се изплаши! Към 18:30 си тръгнах!
Сега тя си мисли, че живее с дух!!!
Послепис: Много подло нали!? Хахаха :D
1
4
demona
demona
05.06.2013 21:14
Един ден в училище пиша с химикала оставам го и той излита съвсем съм на зад и след това в междучасието някой ми изважда тетрадката така просто сама се надига и почва да ме удря по главата понеже бях сама когато казах на учителите те ме пратиха при психоложката там поне тя ми повярва случвало и се е и на нея нещо подобно невероятно нали !
0
0
MeriL.
MeriL.
31.05.2013 23:23
Демони...Да има някакви зли същества, но дали са демони. И съм сигурна ама абсолютно сигурна, че Дама Пика, Мери и глупавата Самара Морган /която дори не се слави като демон ;дд/ нямат нищо общо със истинските "демони". Сложна тема е... Но моя съвет е "Стой си на гъза и недей да призоваваш никакви демонични същества!"
0
0
Яна
Яна
31.05.2013 21:18
Същото за Мери и Дама пика е измислена!Виждала съм да я използват при филми!Донякъде може да се каже ,че е вярно от тези които са ,,пробвали``.Е ако ще призоваваш Пика вси земи икона колкото лицето да не ти издере очите!
0
0