Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Те сякаш ми съсипаха цялото самочувствие

Те сякаш ми съсипаха цялото самочувствие

Те сякаш ми съсипаха цялото самочувствие
Здравей те!
Аз съм момиче на 14 години. Тази година бях седми клас и имах две приятелки, с които бях много близка. Един ден обаче те дойдоха и започнаха да ме обиждат, че съм наговаряла едната срещу другата и такива нещо. Това изобщо не беше вярно, защото една седмица не бях ходила на училище. Сигурно са се наговорили срещу мен и така. Двете разказваха на всички деца в училище колко съм била лоша, че съм много гадна и други неща. Така всички деца се обърнаха срещу мен, заради тях нямах приятели и се чувставах ужасно. Постоянно ми се подиграваха, обиждаха ме, а аз дори бягах от училище.

Но по едно време на мен спря да ми пука, обаче те сякаш ми съсипаха цялото самочувствие. Живея в голям град, а и сега ще съм осми клас разделихме се с тях и няма да ги виждам. Не съм срамежлива, обичам да се запознавам с хора, да излизам и така. Но има нещо, което много ме дразни в мен, това че, когато съм с други хора не мога да измисля нещо, за което да говорим. Питам ги нещо те ми отговарят, но само толкова.

Например скоро ще се виждам с едно момче, с което не съм се виждала от много време и не знам какво да му кажа. Моля ви кажете ми някакви теми за разговори, как да се представям пред хората, за да изглеждам контактна. Сега, когато ще съм осми клас как да се представя в новото училище и такива неща. Не харесвам затворените хора и може би, защото останах без приятели и аз заприличах на тях, но аз не съм такава. Моля ви дайте ми съвети какво да правя!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Anhelika
Anhelika
12.03.2016 00:37
Как ли - бъди такава каквато си, нищо повече, не се опитвай да си нещо, което не си и вс ще е наред. Успех :)
0
0
Maria
Maria
20.08.2015 21:01
Светът е пълен с лицемери. Забрави тези момичета. За момчето- дръж се дружелюбно, питай го за живота му, семейството му и т.н.
0
0
аз
аз
24.07.2015 16:22
Не може ли просто да изчезнеш от живота ми. Изчезни! И нека си толкоооова щастлив,че никога повече да не се сетиш за мене. Много ,много щастливи много, мнооого далече
1
0
Надежда
Надежда
24.07.2015 16:04
Не позволявай на някакви си да ти сасипят живота!! А относно темата на разговор... Ами попитай го за живота му- как е минал... Разкажи му проблема си и го разположи така че да те допусне до себе си!!! Говори му за теб, а след всяко изречение му задавай въпрос за него, за да не изглежда така сякаш искаш да говорите само за теб!!! УСПЕХ!!
1
0
sapajou
sapajou
23.07.2015 18:12
Кравите не те обичат, игрип.И лятото не е вечно
0
1
sapajou
sapajou
23.07.2015 17:45
Момиче, трябва да му отпуснеш края. Ще ти кажа моя метод. Имам ЕДИН ПОЗНАТ,който е на годините на мама,а метресата му - на годините на сестра ми. Винаги, когато си представя усмивката на лицето му, докато тя му скача върху шкембето,ми става весело. Плюс това - не трябва да допускаш случайни хора да ти сринат самочувствието. Аз примерно,имам ДРУГ ПОЗНАТ,който много често ми намеква, че не се обличам добре. А преди време го даваха по телевизията облечен в риза, мокра от мишниците до корема ОТ ПОТ. Не обръщай внимание на всеки.
2
0