Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помогнете ми, те ме бият

Помогнете ми, те ме бият

Помогнете ми, те ме бият
Здравейте.

Искам да ми помогнете с някои съвет не искам хейтърски, негативни и обидни коментари. Та аз съм момиче на 16 изглеждам си напълно нормална, но не е така. Сатаниска съм занимавам се също така с вудо магии и вещерство така съм откакто брат ми почина от рак. В училище ме тормозят една група момчета причиняват ми много болка и то 5 дни в седмицата. Опитах се да кажа на родиъелите си но те не предприеха никакви мерки.

Говорех с дкректор с учители но уви нищо. Как ме тормозят ами много пъти са нахлували в женската и са ме закачали, в часовете мо физкултура са ме целели с топки даже един път ме бяха оцелили е корема много лошо че чак изплюх кръв. Искам съвет какво да направя и как да им се опълча защото ме е страх. Също така съм се обръщала и към черната магия но на тях не им действа защото са накичени с кръстове всеки от тях носи библията те вярват много в Бог.

Много благодаря предварително на всичко.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
Едуард Ножиците
Едуард Ножиците
05.01.2015 18:48
Ами ти какво си се разприказвала навсякъде, че си сатанистка и смяташ да им правиш вуду магии?
Ти си си виновна!
Тези неща се крият и се мълчат не случайно. Защото дори и да не се занимаваш с магии и да не правиш никому нищо зло, а да си си просто една обикновена невинна лавейска сатанистка (лавейците не вярват в свръхестествени същества и не правят магии), пак ще се съберат срещу тебе и ще те обявят за вещица, и така започват гоненията, инквизициите...Тези неща не случайно не се казват. По - добре, крий, мълчи и ако те питат не си признавай за нищо на света. По - добре лъжи! Е, че си християнка може би няма да можеш да излъжеш убедително, но можеш поне да казваш, че си атеистка, например.
1
0
йоана пламенова йорданова
йоана пламенова йорданова
30.12.2014 18:15
ами не мога да ти помогна аз сам само на 11 но бих ти казала да предпиемеш мерки или се научи да се биеш или си намери някои да те пази
0
1
SSSR
SSSR
25.12.2014 19:50
ми научиса да се биеш!
4
1
sibel
sibel
28.12.2014 18:19
Не искам да се уча да се бия...намерих момче което ме пази..
3
1
зая
зая
28.12.2014 16:59
Да и пиши правилно!
3
1
sibel
sibel
25.12.2014 19:39
И все пак благодаря на всички за коментарите а специално за повечето живота си е мой и ако искам мога да си го вкисна ..
2
4
sibel
sibel
24.12.2014 20:09
Успокойте са намерих момче което ще ме пази
1
5
от берлин до москва
от берлин до москва
24.12.2014 19:48
но тя си признава че е сатанистка а това до колко знам аз за Бог си знам само аз от 2 години съм в Берлин и се борим за да оцелеем ако Бог не дава сили как ще продалжим аз усещам винаги БОЖИЯТА РЪКА ,милостта и ЛЮБОВТА МУ Слава на НЕГО
10
3
Георги
Георги
24.12.2014 22:43
Слава на БОГ !
Всичкото добро е от НЕГО.
Тези, които се боят от БОГ и са МУ верни и обичат БОГ с цялото си сърце ум душа и сила, БОГ ги закриля и няма да ги остави.
Молете МУ се. Имайте упование в БОГ. Четете СЛОВОТО МУ Библията, ако нямате у вас, намерете си и я четете. Съветвам ви искрено от сърце.
9
4
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
24.12.2014 03:20
Видях в коментарите, че някои хора са подкрепили вярващите(ако са такива, защото делата друго говорят) момчета затова, че са те тормозели.

Поради милостта на БОГ повярвах в НЕГО преди около 9 месеца.

Никак не подкрепям хората, които са подкрепили момчетата, които те тормозят. Сатанизма и магиите за които си писала погубват живота ти от там и идват всичките ти проблеми и цялата ти болка и тъга, понеже ти по този начин си слуга на сатана, той е твой господар. Надеждата ни е единствено в това да се покаем и да приемем ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС за наш СПАСИТЕЛ. Да повярваме, че ТОЙ е дал живота СИ за всички нас, че е платил цената за всичките ни грехове, умрял е на кръста и на третия ден БОГ ОТЕЦ ГО е възкресил. И да изповядаме с уста, че ИИСУС ХРИСТОС е ГОСПОД.

Относно момчетата, които са те били - пишеш много са вярващи в БОГ, че носят кръстовете. Критерият дали един човек е много вярващ в БОГ не е дали носи кръстове, нито дали на думи е много голям. Делата показват дали човекът вярва в БОГ и дали е верен на БОГ.
ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС каза, че по плодовете ще познаем дали един човек е лъжепророк. По делата познаваме дали един човек е верен на БОГ. Тези момчета щом те бият, те не постъпват по БОЖИЕТО СЛОВО Библията. Не ни учи на това Библията, но ни учи да сме кротки и смирени и да отвръщаме както на доброто с добро, така и на злото с добро и ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС ни учи да благославяме тези които ни гонят, а не да отвръщаме на злото с зло и да се бием и бунтуваме, но да се смиряваме пред ГОСПОДА.
2
3
Георги
Георги
30.12.2014 01:56
За това, което написа:

"Не е нужно да вярваш в бог или в сатана или в каквото и да е, за да си добър или зъл."

Ние всички сме зли. Твърде сме зли. Няма ни човек от нас, който да не е съгрешавал. Единствено нашият ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, КОЙТО се роди в плът подобна на човешката на Земята преди около 2000 години, не извърши грях, не се намери неправда в НЕГО.

Ние се спасяваме единствено поради милостта на БОГ. Спасяваме се ако се покаем и повярва в ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Единствено ТОЙ е чрез КОГОТО се спасяваме. ТОЙ плати цената за всичките ни грехове. Спасяваме се поради благодатта на БОГ. А не защото сме го заслужили, ние не го заслужаваме, твърде се зли. Но БОГ е твърде милостив към нас и ни обича повече от колкото можем да си представим. ТОЙ даде СВОЯТ ЕДИНОРОДЕН СИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Който се покае и вярва в НЕГО, БОГ му прощава греховете и МУ дава вечен живот ако устои докрай и никой не може да го раздели от БОГ.

Не вярвам в подобно нещо, като добра магия/врачуване. Врачуванията, баенията, проклятията и всички останали ритуали включващи, конец, чертеж, пентаграми и така нататък, които не са от БОГ и нямат нищо общо с вярата в НЕГО, но са ритуали свързани с друга сила - са от дявола и става чрез злата сила, независимо дали изглеждат "добри" или зли. Няма три сили, четири сили и т.н. Всичкото добро е от БОГ и тези, които ГО следват са с НЕГО. Има сатана и тези, които са с него и следват злото. Няма среден път. Няма трети вид сила. Или сме с БОГ и следваме ГОСПОДА. Или сме с злото и следваме злото и сме слуги на греха. Или се покайваме и приемаме спасението на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС и сме християни и следваме БОГ. Или ГО отхвърляме и живеем в греха, вървейки към погубване на животите ни и вечно осъждение, поради това, че сме отхвърлили БОЖИЯТ СИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, КОЙТО беше подиграван, бит, разпънаха ГО на кръста. ТОЙ плати цената за всичките ни грехове. БОГ ни обича толкова много колкото не можем да опишем с човешки думи. Спасението ни е единствено в БОЖИЯТ СИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Слава на БОГ довека !
2
0
sibel
sibel
29.12.2014 22:34
Аз също така съм и ЕМО но съм навътре с нещата за магията благодаря ти че ме защити и да повечето сме самоубийци или си режем вените (тоя номер с вените съм го правила многл пъти и още го правя ) но някои ЕМО-та са също навътре с магията...
1
3
Storybrooke
Storybrooke
28.12.2014 20:21
Глупости, не всички сатанисти вършат зло, и не всички сатанисти правят магии, но дори и най - върлите сатанисти не правят магии току - така, за да не си навлекат после неприятности. Тези, дето правят магии за щяло и нещяло са разни деца - аматьори, разни емо -та самоубийци, които само петнят името на истинските сатанисти. И още нещо: дори и да се обърне към бог и да научи Библията наизуст до последният пасаж, това не значи, че тези, които я тормозят ще я оставят. Ако не си е намерила някой, който да я пази, са щели да я пребият до смърт..."добричките, невинните " не- сатанисти. Не е нужно да вярваш в бог или в сатана или в каквото и да е, за да си добър или зъл. Повечето хора, като гледам , са си изконно зли, и вършат зло ей така - за кеф, и те не могат да избягат от себе си.
2
1
no one
no one
23.12.2014 21:46
..
хмм според мен тези неща с магии и тн и незнам какво друго е измислица не съм от най-набожните но знам че има само един бог и вярвам в него.
А и също след като никой не предприема мерки ами просто се примести в друго училище.Но тези неща с магиите няма как да ти помогнат.
1
1