Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Какво е да си Дивергент и дали това ще ти послужи в живота?преди 8 годиниДивергентът притежава всички качества от петте касти и той не се поддава на симулации, а напротив- манипулира ги. Примерно аз когато сънувам, не си казвам, че това не е реалност, а почвам да мисля и да контролирам всичко наоколо, понякога даже сменям мястото в съня си.
    Снощи сънувах, че съм в асансьор, ама много тесен асансьор; влязох вътре и пропадам и всичко става тъмно. Обзе ме клаустрофобията и аз това си го помислих и оттогава почнах да пропадам. Изгоних тази мисъл от главата си, погледнах нагоре и се усмихнах. Изведнъж асансьора започна да се вдига нагоре и всичко стана светло.
    Всеки път контролирам съня си по този начин. Не знам на какво се дължи това.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Какво е да си Дивергент и дали това ще ти послужи в живота?преди 8 годиниСпоред мен всеки един от нас е Дивергент, но какъв? Може да съдържа малко повече от качествата на една каста или това определя от коя каста е? Всеки човек притежава в себе си поне едно качество от всички касти. До някаква степен той може да е Прям, Миротворец, Безстрашен, Ерудит или Аскет. Или всъщност какво е наистина да си Дивергент- добро или лошо? Дали това ни трябва в живота изобщо?