Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Цялото ми легло се въртеше

Цялото ми легло се въртеше

Цялото ми легло се въртеше
Както си легнах някаде към 11 с надеждата да се наспя, изведнъж заспах както никога почти веднага. След като заспах не след дълго започна да ме мъчи нещо странно и което не ми се е случвало до сега.

Имах чувството, че цялото ми легло се върти като пумпал в стаята, чувах и странни звуци като от плач. Но някак осъзнавах същевременно, че сънувам, дори сякаш бях буден.

Та бях прикован към леглото, не можех да мърдам дори. С хиляди усилия успях да стисна с пръсти леглото, за да видя въртя ли се наистина. Сякаш бях обгърнат от тъмнина.

В крайна сметка, успях да си помръдна ръката и да стана. (Малка подробност е, че имам котка, поглеждайки под стола, аз виждах силуета и, но когато светнах лампата, ужасен видях, че котка няма).

Много ме беше страх да заспя, и това не е първи път, в който сънувам подобни страхотии. Моля, ако някой има идеи какво да правя, да се страхувам ли или да не го мисля.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
emilia_naneva
emilia_naneva
21.04.2010 07:06
Здравей. Случвало ми се е нещо подобно два пъти в състояние на полусън. Страшно се изплаших, исках да се събудя, но не можех. Исках да си отворя очите, но все едно тялото ми не беше мое. Не можех да помръдна, ужас. Все още не мога си обясня какво ми се случи. Бих била много благодарна, ако някой каже нещо конкретно по темата.
Благодаря предварително.
0
0