Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Неизживяна любов ли е

Неизживяна любов ли е

Неизживяна любов ли е
Сънувах едно момче, с което излизах. Не беше нещо сериозно тогава, но в съня ми много се обичахме.

Сънувах, че живеем в къщата на дядо ми и баба ми заедно с неговата майка. Правехме планове как да направим баня. Но прескачах постоянно от едно място на друго.

Ту бяхме в къщата му, в моята квартира (място където не съм била преди). Там бях с моята съквартирантка (тя си е истинска).

Там пък се изкъпах в банята и като излязох, започнах да вадя хавлии една по една и само ги струпвах на леглото. Бяха в различни цветове, чисти и добре сгънати.

След това сънувам, че съм с това момче близо до къщата, до нещо като бряг на река или езеро ( не се виждаше добре) и там много се целувахме, прегръщахме се.

Беше много мил. Времето беше топло. Много ми е чудно какво означава този сън и сега цял ден ще мисля за това. Наистина се чуствах невероятно до него.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Виолета Малинова
Виолета Малинова
24.06.2010 10:45
Скъпа приятелко,

сънят ти е често срещан сред младото поколение- влюбчиви, нежни и сериозни хора.

За да не изпадам в подробности за значенията на всеки един от символите в твоето среднощно пътуване, ще ти разгадая в мащаб, в цялост, какво предрича сънят ти.

Когато човек сънува реален образ, той обикновено е свързан с неговите надежди и мечти. Това, че си сънувала бивш интимен партньор, означава, че все още изпитваш привличане от него и осъзнато или не мислиш за вашите отминали преживявания. Тук е моментът да преосмислиш дали всичко между вас е приключило, има ли надежда отново да се съберете, за да знаеш дали напразно измъчваш прогизналото си със спомени подсъзнание.

Моментът с банята, с хавлиите, които са били чисти, всичко това говори за сексуални преживявания, които са се зародили дълбоко в съзнанието ти. Между вас или е имало, или ти силно желаеш да съществува искрен и чист (като хавлиите) интимен акт.

Любезността и милото поведение на твоя бивш приятел, и това, че ти си доволна и щастлива, спокойна до него, говорят за самота на този етап от живота ти, но бъдещето тепърва предстои.

Запомни, че това, което сънуваме е плод на нашия последен слой на въображението ни и нещата ще се развият по начина, по който искаме само ако силно повярваме и вложим всичките си усилия в реалния живот, а не в сънищата (където подсъзнанието намира спокойствие и убежище) :)

На добър час!
0
0